Στο νέο παιχνίδι της Ubisoft καλείστε να σβήσετε τη φωτιά που προκλήθηκε στη Παναγία των Παρισίων!

473

H Ubisoft ανακοίνωσε ένα νέο Project και πιο συγκεκριμένα ένα VR παιχνίδι, το οποίο έχει να κάνει με τη φωτιά που ξέσπασε στις 15 Απριλίου του 2019 στον ιστορικό ναός της Παναγίας των Παρισίων.

Το παιχνίδι θα λανσαριστεί στο πλαίσιο της κυκλοφορίας της ταινίας “Notre-Dame on Fire”, το οποίο έχει αναλάβει η Γαλλική εταιρίας παραγωγής ταινιών Pathé και η οποία ήρθε σε στενή συνεργασία με τη Ubisoft για το εν λόγω εγχείρημα.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ενσαρκώνεται έναν πυροσβέστη ο οποίος βοηθά στη κατάσβεση της φωτιάς στον ναό και προσπαθεί να δραπετεύσει μέσα από αυτή.

Όπως αναφέρει η εταιρία:

”Η βασική ιδέα είναι να βρείτε το δρόμο σας προς την έξοδο του καθεδρικού ναού, να βρείτε αντικείμενα και να πολεμήσετε τη φωτιά, μιας και πρέπει να σώσετε την Παναγία των Παρισίων πριν τελειώσει ο ορισμένος χρόνος”. 

Ένας άκρως ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως το παιχνίδι θα κάνει χρήση των assets που είδαμε στο Assassin’s Creed Unity, όμως φυσικά σε μία σύγχρονη μορφή και νέες τεχνολογίες.

Το που θα κυκλοφορήσει είναι ακόμη άγνωστο, αλλά σίγουρα η μία συσκευή είναι το HTC Vive Pro 2, το οποίο βλέπουμε και στο παρακάτω trailer.

H ταινία και το παιχνίδι αναμένονται στις 16 Μαρτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.