Στα 30 FPS θα ”τρέχει” το Gotham Knights σε κονσόλες – Έρχεται co-op mode μετά το Launch

320

”Κακά” νέα για τους κατόχους κονσολών νέας γενιάς μιας και μάθαμε, πως το Gotham Knights θα τρέχει στα 30 FPS σε κονσόλες δίχως να έχει performance mode.

Το νέο ήρθε μέσω Discord, και πιο συγκεκριμένα από την Fleur “Flaoua” Marty, executive producer του τίτλου, η οποία απάντησε σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε. Πιο αναλυτικά είπε:

Ξέρω ότι πολλοί από εσάς αναρωτιέστε για την διαθεσιμότητα ενός Performance mode για τις κονσόλες. Λόγω των χαρακτηριστικών που έχουμε στο παιχνίδι μας, όπως το να προσφέρουμε ένα αδέσμευτο co-op, στον εκπληκτικά λεπτομερή ανοιχτό κόσμο μας, δεν είναι τόσο εύκολο να χαμηλώσουμε την ανάλυση και να φέρουμε υψηλότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο. Για αυτό τον λόγο, το παιχνίδι μας δεν έχει τις επιλογές Performance/Quality mode και θα τρέχει στα 30FPS στις κονσόλες.

Όσον αφορά το co-op mode, θα ονομάζεται Heroic Assault, το οποίο θα έχει διάφορες αποστολές και challenges, στο οποίο φυσικά θα μπορείτε με ακόμη τρεις φίλους σας να βυθιστείτε στον κόσμο της Gotham. Αυτό θα έρθει στις 29 Νοεμβρίου.

Το παιχνίδι, αναμένεται στις 21 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X και S.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό μας Preview.

Gotham Knights | Preview

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.