Σε τροχιά νέων projects η CD Projekt Red – Δεν παρατάει το Cyberpunk 2077

455

Το Cyberpunk 2077 αποτελεί πλέον μία κακή αναδρομή στο παρελθόν. Το παιχνίδι δεν κατάφερε να φέρει, αυτά που η CD Projekt Red είχε υποσχεθεί αλλά από την άλλη το Πολωνικό studio δε διατίθεται να το παρατήσει. Το θέμα είναι, πως πόσοι ακόμη περιμένουν να το παίξουν…

Ο Adam Kiciński, CEO της CD Projekt Red μίλησε στα πλαίσια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων του Studio λέγοντας:

”Έχουμε σκοπό να ανταποκριθούμε στις υποσχέσεις που δώσαμε στους gamers τον Γενάρη. Ήδη έχουμε δει σημαντικές βελτιώσεις και παράλληλα ένα μεγάλο μέρος της ομάδας συνεχίζει να εργάζεται, για να εξασφαλίσει πως το Cyberpunk θα δώσει ακόμη καλύτερη ψυχαγωγία στους παίκτες”. 

Παράλληλα το studio εργάζεται τόσο στις τωρινές εκδόσεις του παιχνιδιού όσο και στις next-gen εκδόσεις. Επίσης, έχουν χωριστεί μικρότερες ομάδες, οι οποίες εργάζονται σε νέα Projects.

”Έχουμε ομάδες που που προετοιμάζονται για μελλοντικά projects τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Είναι πιο μικρές ομάδες οι οποίες είναι έτοιμες να δουλέψουν πάνω σε αυτό το περιεχόμενο. Η επόμενη χρονιά, θα είναι αυτή που θα εργαστούν ως διακριτές ομάδες σε μία πλήρης κλίμακα. Αυτό εννοείται πως εξαρτάται και από το κάθε project και την φύση του εκάστοτε μελλοντικού ΑΑΑ περιεχομένου”, είπε ο Kiciński.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το νέο roadmap το οποίο δόθηκε, το οποίο είναι απογοητευτικό είναι η αλήθεια μιας και το νέο υλικό πάει ακόμη πιο πίσω και θα αργήσει πάρα πολύ. Ίσως, το παιχνίδι πλέον, δεν μπορεί να σωθεί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.