Σε τρεις Star Wars τίτλους εργάζεται η Respawn Entertainment!

401

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είχαμε στο μυαλό μας πως η ομάδα ανάπτυξης του Apex Legends και Titanfall franchise βρίσκεται στη δημιουργία μόνο του Star Wars Jedi Fallen Order 2.

Αυτό όμως δε φαίνεται να ισχύει μιας και η ΕΑ σε συνεργασία με την Lucasfilm Games, ανακοίνωσαν πως η Respawn εργάζεται σε τρία διαφορετικά Star Wars παιχνίδια.

Αρχικά έχουμε ένα νέο FPS στο σύμπαν του Star Wars, με επικεφαλής του project τον Peter Hirschmann, o οποίος έχει τρομερή προϊστορία με το frannchise δουλεύοντας στα Star Wars Battlefront, Star Wars Battlefront II, Lego Star Wars, Star Wars Empire at War και Star Wars: The Force Unleashed.

Το άλλο παιχνίδι θα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής στο οποίο η Respawn θα λάβει τον ρόλο του παραγωγού και την ανάπτυξη η ομάδα BitReactor. Το studio αποτελείται από πρώην βετεράνους developers της Firaxis, γνωστή για το XCOM.

Αξίζει να αναφέρουμε πως θα είναι το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής στο σύμπαν του Star Wars έπειτα το Empire at War του 2006.

Όπως φαίνεται το Star Wars franchise φαίνεται πως βρίσκεται σε συνεχή αναφορά, μιας και να θυμίσουμε ότι και η Ubisoft εργάζεται πάνω σε έναν Star Wars τίτλο και πιο πρόσφατα η Quantic Dream ανακοίνωσε το Star Wars Eclipse.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.