Σε ένα διαστημόπλοιο ήταν να ολοκληρωθεί σε πρώτο πλάνο το Assassin’s Creed

400

Μέσω του γνωστού ειδησεογραφικού site Eurogamer, μαθαίνουμε κάποια άκρως ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν το τέλος του Assassin’s Creed, ένα τέλος φυσικά που δεν είδαμε ποτέ, μιας και άλλαξε και ένας φυσικά λόγος, όπως θα καταλάβετε παρακάτω, ήταν και η σκέψη της Ubisoft να παραχθούν πάρα πολλά παιχνίδια Asasssin’s Creed.

Ο διδακτορικός φοιτητής Lars de Wildt, που φοιτά στο Καθολικό Πανεπιστήμιο KU Leuven στο Βέλγιο, προχώρησε σε μία έρευνα η οποία απασχολείται με την απασχόληση της θρησκείας στα παιχνίδια της Ubisoft.

Έτσι, ο φοιτητής, αναφέρθηκε στο τέλος του Assassin’s Creed (που αρχικά σύμφωνα με το τέλος όπως θα δούμε παρακάτω θα ολοκληρωνόταν με μία τριλογία), λέγοντας πως ο Desmond Miles και η Lucy Stillman θα δραπέτευαν από τη Γη, μέσω ενός διαστημοπλοίου, ξεκινώντας τον ανθρώπινο πολιτισμό κάπου αλλού. Αυτό προέκυψε από σχετικές συνεντεύξεις του Wildt με τους Patrice Désilets (δημιουργό του AC) και Alex Hutchinson creative director του Assassin’s Creed 3.

Όπως ανέφερε:

”Με λίγα λόγια, το τρίτο παιχνίδι θα τελείωνε με την επίλυση της σύγκρουσης στη σύγχρονη εποχή, με τον Desmond Miles να καταρρίπτει την Abestergo χρησιμοποιώντας παράλληλα τη συνδυασμένη γνώση και τις δεξιότητες όλων των προγόνων του, συμπεριλαμβανομένου του Altair, από το AC1 και του Ezio από το AC2.

Επί προσθέτως είναι το τέλος του κόσμου το 2012 και ο Desmond Miles και η Lucy αρχίζουν έναν νέο πολιτισμό κάπου αλλού, ως Αδάμ και Εύα”. 

Όταν ο φοιτητής ρώτησε τον Désilets που θα πήγαιναν, αυτός είπε ”Σε ένα γαμάτο διαστημόπλοιο!”.

Να θυμίσουμε πως η τριλογία του AC, έληξε τελείως αλλιώς. Αρχικά δεν έριξε καν τα φώτα ή τουλάχιστον όσα θα άξιζαν πάνω στον Desmond της σύγχρονης εποχής, μιας και εκεί εμφανίστηκε ο Connor Kenway ή αλλιώς Ratonhnhaké:ton. Έναν assassin, όπου έζησε στην εποχή της Αμερικανικής Επανάστασης.

Βέβαια, η ιστορία του τώρα συνέχισε να ασχολείται με τον Desmond, και το τέλος του κόσμου, αλλά τα αποτελέσματα που ήρθαν εν τέλει δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που οραματίσθηκαν πιο πάνω οι δημιουργοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.