ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ TOY EPIC GAMES STORE !

779

Συνεχίζει σταθερά το Χριστουγεννιάτικο Event του το Epic Games Store, δίνοντας και σήμερα ένα ακόμη ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδι διαθέσιμο κλασσικά για 24 ώρες, μέχρι αύριο 18:00 26 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι της ημέρας είναι το The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition της Obsidian Entertainment και Private Division.

Το The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition είναι ο απόλυτος τρόπος για να παίξετε το βραβευμένο RPG από την Obsidian Entertainment και την Private Division. Περιλαμβάνοντας το βασικό παιχνίδι και όλα τα DLC (Murder on Eridanos και Peril on Gorgon), αυτό το ανανεωμένο αριστούργημα αποτελεί την απόλυτη και καλύτερη έκδοση του The Outer Worlds.

Δοκιμάσατε τα υπόλοιπα, τώρα επιστρέψτε για το καλύτερο! Το The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και όλο το επιπλέον περιεχόμενο ως ο οριστικός τρόπος παιχνιδιού για το αγαπημένο RPG της Obsidian Entertainment. Αυτό το ανανεωμένο αριστούργημα έχει βελτιστοποιηθεί για να είναι η απόλυτη και καλύτερη έκδοση του The Outer Worlds… ακόμη κι αν επιλέξετε να παίξετε αυτό το κριτικά αναγνωρισμένο RPG ως την απόλυτη χειρότερη έκδοση του χαρακτήρα σας.

Χαμένοι στη μεταφορά κατά τη διάρκεια ενός πλοίου αποίκων προς τα όρια του γαλαξία, ξυπνάτε δεκαετίες αργότερα μόνο για να βρείτε τον εαυτό σας στη μέση μιας βαθιάς συνωμοσίας που απειλεί να καταστρέψει την αποικία. Εξερευνήστε τους διάφορους πλανήτες και τοποθεσίες του Halcyon, συμπεριλαμβανομένου του μυστηριώδους αστεροειδούς Gorgon και των ευχάριστων αποστακτηρίων του Eridanos. Καθώς αντιμετωπίζετε διάφορες φατρίες που ανταγωνίζονται για εξουσία, ο χαρακτήρας που επιλέγετε να γίνετε θα καθορίσει πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία που καθοδηγείται από τον παίκτη.

Στην εταιρική εξίσωση για την αποικία, είστε το απρογραμμάτιστο μεταβλητό.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

• Είναι το αγαπημένο σας The Outer Worlds, αλλά ακόμα καλύτερο:

Το RPG της χρονιάς 2019 έχει αναβαθμιστεί με καλύτερα γραφικά, βελτιωμένη απόδοση, επιπλέον κινήσεις, περιβάλλοντα υψηλότερης ανάλυσης και άλλα.

• Αυξημένο όριο επιπέδου:

Ένα υψηλότερο όριο επιπέδου σημαίνει ακόμα περισσότερους τρόπους να κατασκευάσετε τον χαρακτήρα σας από τα επτά κλαδιά του δέντρου δεξιοτήτων.

• Το RPG με ιστορία καθοδηγούμενο από τον παίκτη:

Σύμφωνα με την παράδοση της Obsidian, ο τρόπος που πλησιάζετε το The Outer Worlds εξαρτάται από εσάς. Οι επιλογές σας επηρεάζουν όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η ιστορία, αλλά επίσης τη δομή του χαρακτήρα σας, τις ιστορίες των συντρόφων σας και τις καταστάσεις στο τέλος του παιχνιδιού.

• Ηγητικός ρόλος των συντρόφων σας:

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στην απομακρυσμένη αποικία, θα συναντήσετε μια σειρά χαρακτήρων που θα θέλουν να ενταχθούν στο πλήρωμά σας. Εξοπλισμένοι με μοναδικές ικανότητες, αυτοί οι συντρόφοι έχουν δικές τους αποστολές, κίνητρα και ιδανικά. Είναι στα χέρια σας να τους βοηθήσετε να επιτύχουν τους στόχους τους ή να τους εκμεταλλευτείτε για τα δικά σας συμφέροντα.

• Εξερευνήστε την εταιρική αποικία:

Το Halcyon είναι μια αποικία στα άκρα του γαλαξία, η οποία ανήκει και λειτουργεί από ένα εταιρικό συμβούλιο. Ελέγχουν τα πάντα… εκτός από τα εξωγήινα τέρατα που παρέμειναν όταν η γαιοποίηση των δύο πλανητών της αποικίας δεν πήγε ακριβώς σύμφωνα με το σχέδιο. Βρείτε το πλοίο σας, χτίστε το πλήρωμά σας και εξερευνήστε τις κατοικίες, τους διαστημικούς σταθμούς και άλλες συναρπαστικές τοποθεσίες σε όλο το Halcyon.

 

Κάντε το δικό σας άμεσα πατώντας ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.