ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ EPIC GAMES STORE !

1040

Νέο μεγάλο δώρο απο το Epic Games Store εν όψη Χριστουγέννων αξίας 60€ ! Ο λόγος για το Ghostwire: Tokyo της συνεργασίας Bethesda και Tango, παιχνίδι με απίστευτες fast-paced μάχες, εκπληκτικά γραφικά και φοβερή ιστορία! Είναι δώρο που δεν πρέπει να χάσετε καθώς έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και όπως πάντα θα είναι διαθέσιμο μόνο για 24 ώρες, δηλαδή μέχρι αύριο 25 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00.

Η πληθυσμός του Τόκιο έχει εξαφανιστεί και θανατηφόρες υπερφυσικές δυνάμεις περιπλανώνται στους δρόμους. Βελτιώστε τις εξωπραγματικές σας ικανότητες για να ξετυλίξετε την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση και να σώσετε την πόλη.

Αντιμετωπίστε το άγνωστο, αποκαλύψτε την αλήθεια και σώστε την πόλη
Το Τόκιο κατακλύζεται από θανατηφόρες υπερφυσικές δυνάμεις, προκαλούμενες από έναν επικίνδυνο οκκουλτιστή, προκαλώντας την αφαίρεση του πληθυσμού του Τόκιο σε ένα ανάστατο. Συμμαχήστε με μια ισχυρή φανταστική οντότητα στην αναζήτησή τους για εκδίκηση και κυριεύστε ένα ισχυρό οπλοστάσιο ικανοτήτων για να ξετυλίξετε τη σκοτεινή αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση, αντιμετωπίζοντας το άγνωστο στο Ghostwire: Tokyo.

Ένα όμορφα στοιχειωμένο Τόκιο
Εξερευνήστε μια μοναδική εικόνα του Τόκιο που παραμορφώθηκε από μια υπερφυσική παρουσία. Από τον υπερσύγχρονο ουρανοξύστη μέχρι τους παραδοσιακούς ναούς και τα στενά δρομάκια, ανακαλύψτε μια στοιχειωμένα όμορφη πόλη γεμάτη Yokai – εκδικητικά πνεύματα που περιπλανώνται στους δρόμους. Ανακαλύψτε εμβληματικά αξιοθέατα όπως το Shibuya Crossing και το Tokyo Tower, εκπληκτικά αποτυπωμένα με απίστευτη λεπτομέρεια και κατασκευασμένα για να αξιοποιήσουν την τεχνολογία της επόμενης γενιάς. Ζήστε την πόλη παγωμένη στο χρόνο όταν ο πληθυσμός της εξαφανίστηκε και ταξιδέψτε στον σουρεαλιστικό υπόκοσμο στην αναζήτηση να σώσετε την οικογένειά σας.

Καταστροφικές Στοιχειώδεις Δυνάμεις
Χρησιμοποιήστε μια συνδυασμένη σειρά από αναβαθμίσιμες στοιχειώδεις δυνάμεις και δεξιότητες κυνηγητού φαντασμάτων για να αντιμετωπίσετε την υπερφυσική απειλή. Χρησιμοποιήστε τις επίγειες ικανότητές σας για να αναρριχηθείτε στην κορυφή του ουρανοξύστη του Τόκιο και να πετάξετε πάνω από τους δρόμους, ανακαλύπτοντας νέες αποστολές ή ακόμα και προλαμβάνοντας τους εχθρούς σας.

Ghostwire: Tokyo Spider’s Thread
Δωρεάν για όλους τους παίκτες, η ενημέρωση Spider’s Thread περιλαμβάνει πολλαπλές προσθήκες στο βασικό παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας περιοχής για εξερεύνηση, επεκτεινόμενες σκηνές, νέες παράπλευρες αποστολές, εντελώς νέους εχθρούς, προστιθέμενες βελτιώσεις ποιότητας ζωής, επιπλέον δεξιότητες μάχης και ένα νέο παιχνίδι roguelite με τίτλο “The Spider’s Thread”!

Κάντε δικό σας το Ghostwire: Tokyo πατώντας ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.