ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤO EPIC GAMES STORE, ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ !!

760

Συνεχίζοντας σταθερά τα Χριστουγεννιάτικα δώρα του το Epic Games Store μας δίνει από σήμερα και μέχρι αύριο στις 18:00 Κυριακή 24 Δεκεμβρίου το μεγάλο και ιστορικό Fallout 3: Game of the Year Edition της Bethesda !

Με το Fallout 3: Game of the Year Edition, ζήστε το πιο επικρινές παιχνίδι του 2008 όπως ποτέ πριν. Δημιουργήστε έναν χαρακτήρα της επιλογής σας και βυθιστείτε σε έναν εκπληκτικό μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου κάθε λεπτό είναι μια μάχη για επιβίωση. Η έκδοση Fallout 3: Game of the Year περιλαμβάνει όλα τα πέντε πακέτα επέκτασης του Fallout 3:

Operation: Anchorage – Εισέλθετε σε μια στρατιωτική προσομοίωση και πολεμήστε για την απελευθέρωση του Anchorage, της Αλάσκας, από τους Κινέζους κομμουνιστές εισβολείς του.

The Pitt – Ταξιδέψτε στα μετα-αποκαλυπτικά ερείπια του Πίτσμπουργκ και εμπλακείτε σε έναν σύγκρουση μεταξύ σκλάβων και των αφεντικών τους, των Raider.

Broken Steel – Αυξήστε το όριο επιπέδου σας στο 30 και ολοκληρώστε τη μάχη ενάντια στα απομεινάρια της Enclave παρέα με το Liberty Prime.

Point Lookout – Ξεκινήστε ένα μυστηριώδες και ανοιχτόμυαλο ταξίδι σε έναν τεράστιο, θολό υδροβιότοπο κατά μήκος της ακτής του Μέριλαντ.

Mothership Zeta – Προστατευθείτε από εχθρικούς εξωγήινους απαγωγείς και πολεμήστε τον δρόμο σας έξω από το διαστημικό πλοίο των εξωγήινων, που περιφέρεται χιλιόμετρα πάνω από την πρωτεύουσα του Wasteland.

https://twitter.com/EpicGames/status/1738594138986062279

Κύρια Χαρακτηριστικά

Απεριόριστη Ελευθερία – Απολαύστε τα θέατρα και τους ήχους του εκτενούς Capital Wasteland! Δείτε τα μεγάλα μνημεία των Ηνωμένων Πολιτειών να κείτονται σε μετα-αποκαλυπτική καταστροφή! Εσείς κάνετε τις επιλογές που σας καθορίζουν και αλλάζουν τον κόσμο. Απλά κρατήστε μια ματιά στο Rad Meter σας!

Εμπειρία S.P.E.C.I.A.L. – Οι μηχανικοί της Vault-Tec σας προσφέρουν το τελευταίο στην προσομοίωση των ανθρώπινων ικανοτήτων — το SPECIAL Character System! Χρησιμοποιώντας νέες επαναστατικές προσεγγίσεις στην αναπαράσταση ικανοτήτων με βάση τους πόντους, το SPECIAL προσφέρει απεριόριστη προσαρμογή του χαρακτήρα σας.

Φανταστικές Νέες Απόψεις – Οι μάγοι της Vault-Tec το κατάφεραν ξανά! Δεν είστε πλέον περιορισμένοι σε μια μόνο όψη, αλλάξτε την εμπειρία σας ανάμεσα σε πρώτο ή τρίτο πρόσωπο.

Η Δύναμη της Επιλογής – Αισθάνεστε σαν κακός κακοποιός σήμερα ή σαν ο Καλός Σαμαρείτης; Επιλέξτε μια πλευρά ή περπατήστε στο όριο, καθώς κάθε κατάσταση μπορεί να αντιμετωπιστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Εκτόξευση με V.A.T.S. – Έστω και τις πιθανότητες στη μάχη με το Vault-Tec Assisted Targeting System για το Pip-Boy Model 3000! Το V.A.T.S. σας επιτρέπει να παγώσετε τον χρόνο κατά τη διάρκεια της μάχης, να επιλέξετε συγκεκριμένα μέρη του στόχου σας, να οργανώσετε επιθέσεις και να αφήσετε τη Vault-Tec να αντιμετωπίσει την οργή σας. Ρίξτε θάνατο και καταστροφή με μια εντελώς νέα κινηματογραφική παρουσίαση.

Πάρτε ΑΜΕΣΑ το Fallout 3: Game of the Year Edition πατώντας ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.