ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 24ΩΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ EPIC GAMES STORE !

104

Συνεχίζοντας τα καθημερινά 24ωρα παιχνίδια-δώρα από το Epic Games Store, από τώρα μέχρι αύριο Σάββατο 23 Δεκεμβρίο και ώρα 18:00 θα έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε ΔΩΡΕΑΝ το Art of Rally της Funselektor Labs Inc.

Το Art of Rally είναι μια στυλάτη εμπειρία εμπνευσμένη από τη χρυσή εποχή των ράλι από τον δημιουργό του Absolute Drift. Αγωνιστείτε σε όλο τον κόσμο μέσα από πολύχρωμα και γεμάτα στυλ περιβάλλοντα με άνω-κάτω οπτική. Ανταγωνιστείτε για την πρώτη θέση στους πίνακες κατάταξης με καθημερινές και εβδομαδιαίες προκλήσεις.

Οι Χρυσές Χρονιές του Ράλι

Ζήστε τη χρυσή εποχή του ράλι στο Career mode, ταξιδεύοντας σε 78 πίστες από τη Φινλανδία ως τη Σαρδηνία, τη Νορβηγία, την Ιαπωνία, τη Γερμανία, το Κένυα και την Ινδονησία.

50+ εμβληματικά αυτοκίνητα ράλι

Καθίστε πίσω από το τιμόνι των αγαπημένων σας αυτοκινήτων εποχής, από τη δεκαετία του ’60 έως του ’80, Group B, Group S και Group A.

Αυθεντική χειριστηριακή αίσθηση

Από επιλογές φιλικές για αρχάριους έως λειτουργίες οδήγησης που θα προκαλέσουν τους πιο έμπειρους οδηγούς, όλοι οι παίκτες μπορούν να αντιμετωπίσουν τους αγώνες χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα τους κόλπα οδήγησης ράλι: σκανδιναβική στροφή, αντι-τιμονίση, φρενάρισμα με το αριστερό πόδι, στροφές με χειρόφρενο.

Αγώνας για την κορυφή

Κάντε γνωστό το όνομά σας στην κορυφή των κατατάξεων με τις καθημερινές και εβδομαδιαίες μας προκλήσεις.

Photo Mode

Επιδείξτε τις ικανότητες οδήγησής σας ή απλά τα αγαπημένα σας τοπία με την ενσωματωμένη λειτουργία Photo and Replay mode.

Το Art of Rally θα είναι διαθέσιμο και ΔΩΡΕΑΝ για το επόμενο 24ωρο ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.