Σε υψηλά φυλασσόμενη ψυχιατρική κλινική θα κλειστεί εφ’ όρου ζωής ο Hacker του GTA 6!

358

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα των προηγουμένων μηνών, είναι το πρωτόγνωρο hacking που είδαμε να εξελίσσεται και αφορούσε το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto 6. Για να σας θυμίσουμε ή να αναφέρουμε, σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, πίσω στο 2022, μία πληθώρα από το υπό ανάπτυξη GTA 6 είδαν το φως της δημοσιότητας, παρέα με άπειρο φωτογραφικό υλικό.

Πίσω από αυτή την υπόθεση, βρισκόταν ο 18 χρονών πλέον Anton Kurtaj, μέλος της hacking ομάδας “Lapsus$”, ο οποίος πλέον πέρασε από τα Βρετανικά δικαστήρια, με τους γιατρούς που ήταν παρόντες, να αναφέρουν πως είναι ακατάλληλος να περάσει από κανονική δίκη, μιας και πάσχει από οξύ αυτισμό. Να πούμε πως η εν λόγω ομάδα hacking, είναι υπεύθυνη για πολλές επιθέσεις όπως για παράδειγμα αυτή που εξίσου ακούστηκε πολύ, έναντι της NVIDIA.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του και το BBC, η γιατρός Claudia Camden-Smith ανέφερε πως ο Kurtaj, έχει εμμονή να εκφράζει την επιθυμία του για επιστροφή στις παράνομες δραστηριότητες στον  κυβερνοχώρο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τον χαρακτήρισε ως άκρως προσηλωμένο στον στόχο του και ούτε μία στιγμή δεν έδειξε να μετανιώνει για τις πράξεις τους. Μάλιστα, η συμπεριφορά του είχε διάφορες διακυμάνσεις, και άλλοτε επιθετικές και βίαιες, μιας και προκάλεσε ζημιές στο ξενοδοχείο που βρισκόταν, υπό αστυνομική φυλακή προφανώς, πριν την δίκη.

Έτσι, πάρθηκε η απόφαση, να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του σε μία άκρως φυλασσόμενη ψυχιατρική κλινική μέχρι τουλάχιστον οι ειδικοί να κρίνουν ότι δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία.

Σε άλλα νέα, ο καιρός πέρασε και έχουμε και επίσημα πλέον το πρώτο trailer του GTA 6 παρέα με την περίοδο κυκλοφορίας του, δηλαδή το 2025.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.