ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ TOY EPIC GAMES STORE !

1052

Το νέο ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδι-μυστήριο μας έδωσε για σήμερα το Epic Games Store, συνεχίζοντας την Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του. Το Human Resource Machine πρόκειται για ένα τίμιο indie, puzzle game της Tomorrow Corporation, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέχρι αύριο στις 18:00 27 Δεκεμβρίου 2023.

Το Human Resource Machine είναι ένα παιχνίδι παζλ για “nerds”. Σε κάθε επίπεδο, το αφεντικός σας σας δίνει μια εργασία. Αυτοματοποιήστε την προγραμματίζοντας τον μικρό γραφειοκράτη σας. Εάν επιτύχετε, θα προαχθείτε στο επόμενο επίπεδο για άλλο ένα έτος εργασίας στον τεράστιο γραφειοκρατικό χώρο.

Προγραμματίστε μικρούς γραφειοκράτες για να λύνουν παζλ. Είστε ένας καλός υπάλληλος! Οι μηχανές έρχονται… για τη θέση σας.

Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε προγραμματίσει ποτέ πριν – η προγραμματισμός είναι απλά μια διαδικασία επίλυσης παζλ. Εάν αφαιρέσετε όλα τα 1 και 0 και τα τρομακτικά άγκιστρα, ο προγραμματισμός είναι πραγματικά απλός, λογικός, όμορφος και κάτι που ο καθένας μπορεί να κατανοήσει και να διασκεδάσει με αυτό! Είστε ήδη ειδικός; Θα υπάρχουν επιπλέον προκλήσεις για εσάς.

Από τους δημιουργούς του World of Goo και του Little Inferno. Καλή διασκέδαση! Η διοίκηση σας παρακολουθεί.

Πάρτε άμεσα το παιχνίδι, πριν λήξει η προσφορά πατώντας ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.