Νέο Studio ετοιμάζει η Sony το οποίο θα πορεύεται παράλληλα με την Naughty Dog

324

Η Sony φαίνεται πως είναι έτοιμη να δημιουργήσει μία νέα ομάδα ανάπτυξης. Μέσω μίας σχετικής αγγελίας για θέση εργασίας μαθαίνουμε πως η εταιρία θέλει να βρει έναν senior producer με την περιγραφή να αναφέρει ότι θα υπάρχει συνεργασία με βετεράνους developers της Naughty Dog  όπως επίσης και με την PSS Visual Arts (The Last of Us: Part I).

H αγγελία ανέφερε συγκεκριμένα:

Η Sony PlayStation δημιουργεί μια νέα εσωτερική ομάδα ανάπτυξης τίτλων σε συνεργασία με την PSS Visual Arts, μια βραβευμένη ομάδα πλήρους παραγωγής που έχει ειδίκευση στα Animation, Motion Capture, Cinematics, Art και Scanning.

Αυτό το επιφανές project αναπτύσσεται και σε συνεργασία με τη Naughty Dog. Αν και προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί, έχουμε ένα ξεκάθαρο όραμα και πλάνο για την κυκλοφορία του.

Χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα τεχνογνωσία και τα κορυφαία ταλέντα μας, θα εγγυηθούμε πως ο πήχης των γραφικών θα βρίσκεται ψηλά και μια συναρπαστική εμπειρία για τους παίκτες μας.

Οι φήμες πάντως εδώ και καιρό μιλάνε έντονα για την επιστροφή του Uncharted. Πιο συγκεκριμένα η Christina-Marie Drake McBrearty μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο LinkedIn είχε αναφέρει πως άρχισε να εργάζεται ως recruiter στη Naughty Dog. Είχε μάλιστα αναφέρει ότι νοιώθει υπέροχα που θα χτίσει ομάδες στο μέλλον, που θα εργαστούν σε νέα projects αλλά και στην κληρονομιά του Uncharted franchise.

Λέτε να δούμε λοιπόν την μεγάλη επιστροφή;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.