Νέα αναβολή για το Suicide Squad: Kill The Justice League έρχεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg!

317

Πριν λίγες ημέρες, στα πλαίσια διεξαγωγής του State of Play (το οποίο καλύψαμε και ζωντανά) της Sony, είχαμε την ευκαιρία να δούμε νέα gameplay πλάνα από τον επερχόμενο τίτλο της Rocksteady, Suicide Squad: Kill The Justice League. Μάλιστα μάθαμε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και στις 26 του Μάη.

Σύμφωνα, λοιπόν με ρεπορτάζ του Bloomberg και του πασίγνωστου δημοσιογράφου Jason Schreier, φαίνεται πως το παιχνίδι θα λάβει ακόμη μία αναβολή στην κυκλοφορία του. Και αυτό προκύπτει έπειτα από το αρνητικό feedback που έλαβε το παιχνίδι από τους fans, στο πλαίσιο παρουσίας του στο State of Play και από άποψη gameplay αλλά και σε άλλα θέματα τα οποία ”ξένισαν” τους fans. Όπως για παράδειγμα πως ο τίτλος θα απαιτεί συνεχόμενη σύνδεση στο ίντερνετ ακόμη και αν κάποιος παίζει στο single player mode. Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι η Warner Bros. Games, σε πρώτη φάση δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι πριν το δεύτερο εξάμηνο του 2023, οπότε σίγουρα αν υπάρξει επαλήθευση αυτής της είδησης, δεν πρόκειται να δούμε τον τίτλο πριν τον Ιούνιο.

Bέβαια, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ένα delay σαν και αυτό προκύπτει για να γίνει polish ο τίτλος και όχι ριζική αλλαγή σε βασικά συστήματα του gameplay. Φαίνεται λοιπόν πως μία ακόμη καθυστέρηση για το παιχνίδι μοιάζει πολύ πιθανή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.