Μία πρώτη γεύση από το UI του PS VR2 και κάποια νέα features, μας δίνει η Sony

237

Ο Yasuo Takahashi, Sr. Staff Product Manager της Sony, μέσω PlayStation Blog μας έδωσε κάποιες νέες λεπτομέρειες για το UI του PlayStation VR2 καθώς και ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Αρχικά στάθηκε στο See-Through View, μέσω του οποίου ο κάτοχος θα έχει τη δυνατότητα να δει τον περιβάλλοντα  χώρο καθώς φοράει το VR2. Έτσι με αυτό τον τρόπο, θα υπάρχει η ευκαιρία να βλέπει τι γίνεται στον άξονα του χώρου του και να αποφεύγει τα εμπόδια χωρίς να βγάζει το vr headset.

Αυτό πραγματοποιείται χάρη στις κάμερες που υπάρχουν στο μπροστά μέρος του VR. Αυτό ενεργοποιείται μέσω ενός ειδικού κουμπιού, είτε μέσω του σχετικού card στο control center της κονσόλας.

Συνεχίζουμε με το ”Βroadcast Υourself” μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να μεταδώσει εικόνα. Πιο συγκεκριμένα μπορούν να καταγράφουν τον εαυτό τους ενώ παίζουν μέσω της PS5 HD Camera.

Συνεχίζουμε με το ”Customized Play Area”. Χρησιμοποιώντας τις κάμερες και τα χειριστήρια οι παίκτες θα μπορούν να οριοθετούν την περιοχή στην οποία θέλουν να κινούνται. Καθώς φτάνουν τα όρια της περιοχής που έχει τεθεί, θα υπάρχει σχετική ειδοποίηση για τροποποίηση αυτής.

Τέλος, θα μιλήσουμε για VR mode και Cinematic mode.

Μέσω του VR mode οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε ένα περιβάλλον 360°, το οποίο θα έρχεται με ανάλυση 4000 x 2040 pixels και refresh rate 90/120Hz σε HDR.

Μέσω του Cinematic Mode, περνάνε σε μία κινηματογραφική εμπειρία στα 1920 x 1080 pixels και refresh rate στα 24/60Hz καθώς και 120Hz όπου αυτά υποστηρίζονται.

Να πούμε πως υπάρχουν ακόμη περισσότερα πράγματα για τα οποία δεν μας έχει μιλήσει ακόμη η Sony και ανυπομονεί να τα μοιραστεί μαζί μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.