Μέσω Cyberattack κατά της NVIDIA μαθαίνουμε νέα στοιχεία για το επόμενο Nintendo Switch! (ΦΗΜΗ)

440

H υβριδική κονσόλα της Nintendo κλείνει ήδη 5 χρόνια ζωής, με ένα σχετικά πρόσφατο φρεσκάρισμα, μέσω της κυκλοφορίας του Nintendo Switch (OLED) το οποίο όμως δεν αποτέλεσε κάτι ουσιαστικό νέο, μιας και ήταν ένα νέο μοντέλο με μία καλύτερη οθόνη.

Πρόσφατα η NVIDIA έπεσε θύμα επίθεσης hacking και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαρρεύσουν αρκετά ευαίσθητα στοιχεία από τα συστήματα της εταιρία, όπως το source code του DLSS.

Μέσω Twitter ο χρήστης ”NWPlayer123”, αναφέρει πως υπάρχουν κάποιες αναφορές για το NVN που στην ουσία είναι το API του Nintendo Switch. Εντός αυτού αναφέρεται το ”nvn2”, όπου σύμφωνα με τον χρήστη, είναι πολύ πιθανό να έχουμε να κάνουμε με κάποιο Pro μοντέλο του Nintendo Switch και όχι για το επόμενης γενιάς Switch.

https://twitter.com/NWPlayer123/status/1498699245792239621

https://twitter.com/NWPlayer123/status/1498833294322020354

Να πούμε πως πριν το καλοκαίρι του 2021 αρκετές φήμες κάνανε τον γύρω τον διαδικτύου σχετικά με ένα καλύτερο σε χαρακτηριστικά Nintendo Switch και ανάλυση πάνω από 1080p. H συσκευή αυτή φημολογούνταν πως θα είναι μια ανανέωση μέσης γενιάς, όπως το PS4 Pro και Xbox One X αντίστοιχα.

Αυτές οι φήμες αποδείχθηκαν αναληθής μιας και ήρθε όπως αναφέραμε πιο πάνω το OLED μοντέλο, αλλά δεν είναι απίθανο να υφίσταται κανονικά μία νέα έκδοση με καλύτερο hardware!

Όλα αυτά φυσικά δεν είναι επιβεβαιωμένα, οπότε σας τα μεταφέρουμε με κάθε επιφυλακτικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.