Η ΕΑ αφαιρεί την Εθνική Ρωσίας αλλά και κάθε Ρωσικό σύλλογο από το FIFA 22 και NHL 22

404

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ρωσίας και όλοι οι Ρωσικοί σύλλογοι θα αφαιρεθούν από το FIFA 22, FIFA Mobile και FIFA Online όπως ανακοίνωσε η ΕΑ.

Η ανακοίνωσε ήρθε πριν λίγο, λίγες ημέρες αφότου τα πραγματικά κυβερνητικά όργανα της FIFA και της UEFA δήλωσαν πως η Εθνική ομάδα και οι παίκτες της Ρωσίας θα αποκλειστούν μέχρι νεοτέρας.

Αυτό αφορά το FIFA 22 αλλά δε γνωρίζουμε αν αυτή η απόφαση θα εισαχθεί και στο επερχόμενο FIFA 23. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΑ:

”Η EA Sports στέκεται αλληλέγγυα με τον Ουκρανικό λαό και, όπως τόσες πολλές φωνές σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, καλεί για ειρήνη και τερματισμό της εισβολής στην Ουκρανία», αναφέρεται σε δήλωση που κυκλοφόρησε μέσω Twitter.

“Σύμφωνα με τους εταίρους μας στη FIFA και την UEFA, η EA Sports έχει ξεκινήσει διαδικασίες για την αφαίρεση της εθνικής ομάδας της Ρωσίας και όλων των ρωσικών συλλόγων από τα προϊόντα της EA Sports FIFA, συμπεριλαμβανομένων: FIFA 22, FIFA Mobile και FIFA Online. Αξιολογούμε επίσης ενεργά τις σχετικές αλλαγές σε άλλους τομείς των παιχνιδιών μας.

Θα κρατάμε τις κοινότητες μας ενημερωμένες για όλες τις ενέργειες που πραγματοποιούνται και ευχαριστούμε τους παίκτες για την υπομονή τους, καθώς εργαζόμαστε σε αυτές τις ενημερώσεις”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.