Μάλλον συνελήφθη ο hacker που είναι υπεύθυνος για τα Leaks του GTA 6

372

Σύμφωνα με αναφορές ένας ανήλικος 17 ετών συνελήφθη στο Oxfordshire του Ηνωμένου Βασιλείου. Η σύλληψη έγινε υπό την επιχείρηση του FBI και της Εθνικής Μονάδας Καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος Ηνωμένου Βασιλείου. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο συγκεκριμένος, έχει ιστορικό με μία παρόμοια κατάσταση ένα χρόνο πριν, και όπως σας είχαμε ενημερώσει το FBI ήδη είχε κινήσει διαδικασίες για την ταυτοποίηση του ανθρώπου που βρισκόταν πίσω από το μεγάλο leak του GTA 6.

Το FBI ερευνά έναν χάκερ ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πίσω από την τεράστια διαρροή του GTA 6!

Τον Μάρτιο που μας πέρασε, το BBC News ανέφερε για έναν 16χρονο από την Οξφόρδη, γνωστό στο διαδίκτυο ως “White” ή “Breachbase”, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι ήταν ένας από τους ηγέτες της ομάδας Lapsus$.

Η πραγματική ταυτότητα του “White” αναγνωρίστηκε δημόσια από άλλους χάκερ και ήταν ένας από τους επτά που συνελήφθησαν από την αστυνομία της πόλης του Λονδίνου – πριν όλοι αφεθούν τελικά ελεύθεροι υπό έρευνα.

Μάλλον, ο ίδιος φαίνεται πως χτυπά ξανά και φέρεται να είναι υπεύθυνος όχι μόνο για το hack του GTA 6 αλλά και της εφαρμογής του Uber, μια εβδομάδα πριν!

Ενδεχομένως η αστυνομία να προβεί και σε επίσημες δηλώσεις για το θέμα μέσα στην ημέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.