Η Sony αναπτύσσει Wireless Earbuds για το PS5 σύμφωνα με αναφορές

285

Σύμφωνα με το site του πασίγνωστου insider της βιομηχανίας Tom Henderson, το Insider Gaming, η Sony φαίνεται πως ετοιμάζει wireless earbuds καθώς και ένα νέο wireless headset για το PlayStation 5, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του οικονομικού έτους του 2023, δηλαδή ανάμεσα στον Απρίλιο του 2023 και Μάρτιο του 2024.

To Insider Gaming αναφέρει πολλαπλές πηγές εκ των έσω της Sony και μάλιστα τα earbuds έχουν ήδη την κωδική ονομασία ”Project Nomad”, με αυτονομία μέχρι 5 ώρες η οποία είναι κοντά με αυτή των AirPods της Apple και ελαφρώς μικρότερη από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 6 ωρών, του WF-1000XM3 της Sony. Φυσικά, όπως σχεδόν όλα τα ασύρματα ακουστικά της αγοράς, το Nomad θα συνοδεύεται από θήκη φόρτισης που μπορεί να φορτιστεί μέσω καλωδίου USB-C στο PlayStation 5. Επιπλέον, η ίδια μέθοδος σύνδεσης θα χρησιμοποιηθεί και για τα σχετικά updates στο PS5.

Εκτός από τα ακουστικά, πηγές ανέφεραν επίσης ότι η εταιρεία αναπτύσσει και ένα νέο wireless headset για το PlayStation 5, με όνομα ”Voyager”, το οποίο σκοπεύει να κυκλοφορήσει παρέα με το Nomad.

Αν και δεν επιβεβαιώνεται από πηγές, αυτό που κάνει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας και των δύο προϊόντων ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες είναι η προτεινόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας τους. To Ιnsider Gaming, είχε αναφέρει το 2022, ότι η Sony αναπτύσσει ένα νέο PlayStation 5 με αποσπώμενο δίσκο, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα ράφια τον Σεπτέμβριο του 2023. Εάν τηρηθούν και οι δύο προγραμματισμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας, θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η Sony σχεδιάζει μια σοβαρή επανεκκίνηση για τα περιφερειακά του PS5.

Πληροφορίες για τα σχέδια της Sony – Θα πάει στο παραδοσιακό PS5 Pro ή κατευθείαν στο PS6;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.