Ο free-to-play shooter τίτλος της Ubisoft, XDefiant αποκτά cross-platform δοκιμή μέσα στην εβδομάδα

266

Το XDefiant, o free-to-play shooter τίτλος της Ubisoft θα λάβει ακόμη ένα closed Insider test μέσα στην εβδομάδα, αλλά για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμο παράλληλα σε PC και κονσόλες, μέσω cross-platform play.

Το παιχνίδι, μας είχε συστηθεί αρχικά ως Tom Clancy’s XDefiant το 2021, έπειτα όμως μετονομάστηκε σε σκέτο XDefiant, το οποίο είναι ένα mash-up των Splinter Cell, Ghost Recon και The Division σε ένα 6v6. Φυσικά, στην αλλαγή ονόματος έπαιξε σημαντικό παράγοντα και η κατακραυγή των fans οι οποίοι κατέκριναν το όνομα του παιχνιδιού, μιας και αυτό απομακρύνεται πολύ από τα σοβαρά στρατιωτικά θέματα και την φόρμουλα που έχουν παραπάνω franchises.

Μετά την ανακοίνωση, η Ubisoft συνέχισε αθόρυβα την ανάπτυξη του XDefiant ανοίγοντας περιστασιακά το παιχνίδι για δοκιμές στους εγγεγραμμένους ”insiders” στην προσπάθειά της να συγκεντρώσει feedback. Η νέα αυτή δοκιμή, θα διεξαχθεί το διάστημα 16 Φεβρουαρίου με 19 Φεβρουαρίου, και όπως είπαμε πιο πάνω, θα είναι το πρώτο test ανάμεσα σε PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Tέσσερα mods θα είναι διαθέσιμα. Το Escort Zone, Control, Domination και Occupy και τους χάρτες Attica Heights, Arena, Dumbo, Emporium, Liberty, Mayday, Meltdown, Midway, Nudleplex, Showtime, Times Square, Zoo και Pueblito.

Όσον αφορά την κυκλοφορία του παιχνιδιού δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμη, αλλά δεν είναι απίθανο να το δούμε κάποια στιγμή φέτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.