Η Sony έχει πλέον νέα ενότητα για τα PC Games στο Site της!

385

Η διάθεση της Sony να στραφεί στην ανάπτυξη του PC Gaming είναι πλέον πέρα για πέρα φανερή, φέρνοντας σιγά σιγά, το ένα πίσω από το άλλο, τα μεγάλα αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation σε PC.

Η εταιρία εγκαινίασε μία νέα ενότητα εντός του επίσημου site της, στην οποία κάποιος μπορεί να δει τα αποκλειστικά παιχνίδια που κυκλοφορούν ήδη σε PC. αλλά και αυτά τα οποία αναμένονται στο μέλλον. Δείτε τη σχετική ενότητα (PlayStation PC Games), εδώ.

Για παράδειγμα, όπως θα δείτε παρακάτω, μπορούμε να βρούμε τίτλους που έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε ηλεκτονικούς υπολογιστές, όπως το Horizon Zero Dawn, Days Gone, God of War και άλλα, ενώ σε μία άλλη καρτέλα όλα τα επερχόμενα παιχνίδια που θα έρθουν σε PC, όπως το Marvel’s Spider-Man το οποίο κυκλοφορεί και επίσημα σήμερα 12 Αυγούστου, καθώς και τα Uncharted: Legacy of Thieves και Marvel’s Spider-Man: Miles Morales τα οποία αναμένονται μέσα στο 2022 (ακόμη δεν υπάρχει στη σχετική καρτέλα το The Last of Us: Part I).

Επίσης, αυτό που πρέπει να αναφέρουμε και έχει συζητηθεί αρκετά τις τελευταίες ώρες, είναι πως στην ενότητα για τις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν συνήθως οι χρήστες, το γνωστό FAQ, αναφέρει ”όχι προς το παρόν” σε κάποιες ερωτήσεις, όπως το ”χρειάζομαι PSN λογαριασμό για να παίξω παιχνίδια του PlayStation σε PC” καθώς και ”μπορώ να μεταφέρω τα saves μου από το PS4 και PS5 στο PC”.

Ενδεχομένως αυτό μαρτυρά πως στο μέλλον θα πρέπει να έχετε έναν PSN λογαριασμό, ώστε να μπορείτε να παίξετε PlayStation αποκλειστικούς τίτλους στο PC σας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.