Η Respawn Entertainment εργάζεται σε έναν single-player τίτλο, στον κόσμο του Apex Legends

237

Όπως μαθαίνουμε μέσω του Dextero, η Respawn Entertainment, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έχει προβεί σε δημοσίευση αναζήτησης θέσεων εργασίας, ζητώντας άτομα για ένα ”Apex Universe FPS Incubation Title”. Πρόκειται για έναν νέο single player τίτλο, ο οποίος θα τοποθετείται στο σύμπαν του battle-royale τίτλου, Apex Legends.

Όπως αναφέρει η αγγελία:

Αυτός ο νέος single-player τίτλος πρόκειται για μία παιδική χαρά που ονειρεύεται ο κάθε developer, έχοντας την ελευθερία της καινοτομίας που προσφέρεται αυτό το μοναδικό σύμπαν. Τα αναγνωρισμένα από τους κριτικούς multi-platform παιχνίδια μας πάντα ακολουθούσαν το μότο «πρώτα από όλα η διασκέδαση», με τη γνώση πως οι εξαιρετικές ιδέες μπορούν να προέλθουν από τον οποιονδήποτε, κάτι που επιτρέπει στη δημιουργικότητα να λάμψει και στα άτομα να χτίζουν το παιχνίδι με ουσιαστικούς τρόπους.

Για ακόμη μία φορά ούτε φωνή ούτε ακρόαση για κάποιο ενδεχόμενο Titanfall, ομως αξίζει να αναφέρουμε, πως το Apex Legends, βρίσκεται εντός του σύμπαντος του Titanfall.

Ενδεχομένως η Respawn, προέβη στην δημοσίευση των θέσεων εργασίας βάζοντας ”ως πρώτη μούρη” το Apex Legends γιατί αρχικά είναι πιο γνωστό σαν τίτλος στο ευρύ κοινό και δεύτερον…ίσως όντως να δουλεύει σε κάποιο Titanfall και δεν θέλει να χαλάσει την έκληξη στους fans, βάζοντας στεγνά, το όνομα του στις αγγελίες;

Όπως και να έχει θα μάθουμε αργά ή γρήγορα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.