”Δεν είναι αρπαχτή για εύκολο χρήμα΄΄ το Remake του The Last of Us, λέει developer της Naughty Dog

280

To Τhe Last of Us Part 1, όπως ονομάζεται και επίσημα το remake του The Last of Us, ανακοινώθηκε πριν κάμποσο καιρό, και εκ τότε οι αντιδράσεις είναι ανάμεικτες.

Από τη μία φυσικά έχουμε τους ενθουσιασμένους fans και από την άλλη εκείνους που λένε, πως δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης και ότι το Remake κυκλοφορεί μόνο και μόνο ώστε να μπουν περισσότερα χρήματα, στα ταμεία της Sony και της Naughty Dog.

Ο Robert Morrison, για τον οποίο είχαμε μιλήσει στο παρελθόν, πριν ανακοινωθεί το remake (δείτε περισσότερα εδώ), άτομο το οποίο έχει εργαστεί σε παιχνίδια όπως το God of War (2018), Resident Evil 7, Injustice 2 και άλλα πολλά γνωστά franchises, προέβη σε μία δημοσίευση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, παίρνοντας θέση για το θέμα αναφέροντας:

«Είναι απλά μια αρπαγή μετρητών»

Στην πραγματικότητα είναι το πιο σχολαστικά κατασκευασμένο και φιλοτεχνημένο έργο που έχω δει ποτέ ή έχω συμμετάσχει σε ολόκληρη την καριέρα μου. Το υψηλότερο δυνατό επίπεδο φροντίδας και προσοχής στη λεπτομέρεια.

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο Morrison.

Οι αντιδράσεις στα σχόλια προφανώς είναι χωρισμένες στα δύο αλλά επειδή οι αριθμοί είναι αυτοί που μένουν στο τέλος, όταν έρθει η ώρα θα δούμε αν εν τέλει το remake άξιζε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.