Η Kojima Productions θα κινηθεί νομικά έναντι των ψεύτικων ειδήσεων που φωτογράφισαν τον Hideo Kojima ως δολοφόνο!

345

Χθες, σας ενημερώσαμε πως Ο ANT1, σε σχετικό του ”ρεπορτάζ”, που αφορούσε τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπι, παρουσίασε εικόνες του αγαπημένου δημιουργού Hideo Kojima, παρουσιάζοντάς τον, ως τον δολοφόνο του Πρωθυπουργού!

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και έγινε viral σε παγκόσμια κλίμακα. Όλα ξεκίνησαν, όταν ένας ακροδεξιός πολιτικός στη Γαλλία ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες του Hideo Kojima, φωτογραφίζοντας τον ως τον ”αριστερό” δολοφόνο πρώην πρωθυπουργού. Και όλα αυτά επειδή ο Hideo Kojima, σε αυτές τις φωτογραφίες εμφανίζεται εκτός των άλλων, δίπλα σε μία εικόνα του Ernesto «Che» Guevara, ενώ σε μία άλλη φοράει το χαρακτηριστικό Ushanka καπέλο, με τη σημαία της Σοβιετικής Ένωσης πάνω του.

Ο ANT1 φυσικά μην μπαίνοντας καν στη διαδικασία να κάνει μία σωστή έρευνα, παρουσίασε σε σχετικό ρεπορτάζ αυτές τις εικόνες αναφέροντας τον αγαπημένο δημιουργό ως τον δολοφόνο.

Πλέον το video έχει κατέβει από το επίσημο κανάλι του ANT1 στο YouTube, μιας και οι αντιδράσεις ήταν τεράστιες.

Θέση σε αυτό πήρε και επίσημα η Kojima Productions μέσω Twitter αναφέροντας:

Η Kojima Productions, καταδικάζει σθεναρά τη διάδοση ψευδών ειδήσεων και φημών που μεταφέρουν ψεύτικες πληροφορίες. Δεν ανεχόμαστε τέτοιου είδους συκοφαντίες και θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο λήψης νομικών μέτρων σε ορισμένες περιπτώσεις.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ! Όρμα τους Hideo!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.