Η Capcom ”κονταίνει” την Lady Dimitrescu!

345

Η εμβληματική παρουσία της Lady Dimitrescu στο Resident Evil Village, δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητη και κυρίως λόγου τους ύψους της!

Η Capcom λοιπόν, στα πλαίσια του ερχομού του Winter’s Expansion το οποίο έρχεται μέσα στον μήνα αποφάσισε να κόψει λίγο από το ύψος της. Αυτή η αλλαγή, θα έρθει στο Mercenaries Mode, στο οποίο η Lady Dimitrescu θα είναι Playable χαρακτήρας. Αυτό θα δώσει βοήθεια στους παίκτες ώστε να μπορούν να την χειρίζονται πιο καλά.

Πιο συγκεκριμένα ο Kento Kinoshita, game director του Winter’s Expansion ανέφερε σε σχετική του συνέντευξη στο Kotaku:

Το ύψος της Lady Dimitrescu έφερε πολλές προκλήσεις κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, αλλά στο τέλος μπορέσαμε να την εφαρμόσουμε με ένα γιγαντιαίο ανάστημα μιας ήταν πιο ψηλή από οποιονδήποτε άλλο χαρακτήρα του παιχνιδιού. Για το The Mercenaries, είναι απαραίτητο ο παίκτης να μπορεί να ελέγχει εύκολα τον χαρακτήρα του και για να επιτευχτεί αυτό, προσαρμόσαμε λίγο το ύψος της.

Πλέον, το ύψος της θα ανέρχεται λίγο πιο κάτω από τα 2.7 μέτρα. Σε αυτό το ύψος, ο παίκτης, θα μπορεί να αποφεύγει τις οροφές (και να μην κουτουλάει), μετά βίας.

Το Winters’ Expansion, θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου όπως και το Resident Evil Village Cold Edition, το οποίο στην ουσία θα εμπεριέχει το Resident Evil Village, το Winters’s Expansion καθώς και το Resident Evil Re: Verse.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.