Η τηλεοπτική Ellie (Bella Ramsey) δεν έχει παίξει το The Last of Us

197

H Bella Ramsey η οποία υποδύεται την Ellie στην τηλεοπτική σειρά, δήλωσε στο USA Today ότι οι παραγωγοί της σειράς της ζήτησαν να μην παίξει το παιχνίδι. Ωστόσο, ο Ramsey δεν μπόρεσε να αντισταθεί και παρακολούθησε κάποιο gameplay στο YouTube για να καταλάβει τι συνέβαινε. Ωστόσο, δεν ακούγεται ότι έχει δει ή παίξει ολόκληρο ακόμα.

«Πραγματικά, με ενθάρρυναν να μη [το παίξω]», είπε η Ramsey. “Μετά την πρώτη μου ακρόαση, με ρώτησαν, “το έχεις παίξει;” Και είπα “όχι” και μου απάντησαν, “Συνέχισε έτσι.”

”Παρακολούθησα ένα μικρό μέρος του παιχνιδιού στο YouTube μόνο για να το καταλάβω. Αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα κυκλοφορήσει – ήταν τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μου.”

”Έκανα γυρίσματα για έναν ολόκληρο χρόνο, που είναι αρκετά μεγάλος όταν έχεις ζήσει μόνο 19 χρόνια. Ο Pedro (Pedro Pascal – Joel) μου έγραψε μια μικρή κάρτα στο τέλος, λέγοντας, “Πόσο ενδιαφέρον που κάτι τόσο τεράστιο και που θα άλλαζε τη ζωή θα έπρεπε να συμβεί τόσο νωρίς στη ζωή σου και τόσο αργά στη δική μου.”

Σκέφτηκα ότι ήταν μια πολύ γλυκιά παρατήρηση και απλά πέρασε τα καλύτερα”.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει παίξει ποτέ το παιχνίδι, δεν φαίνεται ότι εν τέλει θα έχει μεγάλη σημασία. Το πρώτο trailer για το The Last of Us αποτυπώνει τέλεια τον τόνο και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Προς το παρόν, μένει να δούμε αν το πλήρες σόου θα ανταποκριθεί στη διαφημιστική εκστρατεία, αλλά σίγουρα βρίσκεται στο σωστό δρόμο μέχρι στιγμής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.