Εμφανίστηκε ξανά η ”Κόκκινη Πόρτα” του COD και μας προϊδεάζει για την αποκάλυψη του επόμενου τίτλου

654

Πριν λίγο καιρό, χρήστης του Twitter (James Kiwami), κατάφερε και βρήκε αρχεία από το επόμενο Call of Duty μέσω του PSN.

Σύμφωνα πάντα με αυτά τα αρχεία, το παιχνίδι θα φέρει το όνομα Call of Duty: Black Ops. Δεν θα είναι κάποια επανακυκλοφορία αλλά ένα ολόφρεσκο παιχνίδι, το οποίο χρονολογικά τοποθετείται 10 χρόνια, μετά το πρώτο.

Περιμέναμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια φυσικά, στο PS5 Reveal Event, κάτι το οποίο δεν έγινε. Να θυμίσουμε πως ακόμη πιο παλιά, είχε υπάρξει μία διαρροή με μία φωτογραφία που ονομαζόταν ”The Red Door”, με τις εικασίες να μιλούν για το φετινό CoD.

Αυτή η ”κόκκινη πόρτα” εμφανίζεται μετά από καιρό ξανά, αυτή την φορά στο Microsoft Store, σε μία δικιά της σελίδα με το μέγεθος του αρχείου να βρίσκεται στα 81,65GB, ακριβώς το ίδιο με το PSN, τότε. Επί προσθέτως, έχει την προσθήκη της ηλικιακής κατάταξης που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο franchise.

Η περιγραφή αναφέρει:

”Υπάρχουν παραπάνω από μία αλήθειες. Αν ψάξεις για απαντήσεις ετοιμάσου να αμφισβητήσεις τα πάντα και να αποδεχθείς πως τίποτα δεν μένει ίδιο. Η κόκκινη πόρτα περιμένει για σένα. Έχει το θάρρος να την περάσεις;”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.