Εκτός Ε3 2023, XBOX-PlayStation-Nintendo | Ακόμη μία προβληματική χρονιά για την αγαπημένη έκθεση;

328

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το IGN, φαίνεται πως από την φετινή Ε3 θα λείπουν οι μεγαλύτερες εταιρίες της gaming βιομηχανίας, βάζοντας για ακόμη μία χρονιά τους διοργανωτές της έκθεσης σε ενδεχόμενα θέματα.

Να πούμε πως η φετινή Ε3, η οποία έρχεται ως είθισται από την Entertainment Software Association θα έρθει σε παράλληλη συνεργασία με την ReedPop.

Η ReedPop, είναι η εταιρία πίσω από τη διοργάνωση πασίγνωστων εκθέσεων όπως η PAX, EGX, Star Wars Celebration, New York Comic Con και άλλες πολλές, ενώ κατέχει και κορυφαία gaming media brands, όπως το GamesIndustry.biz.

Μαζί, οι δύο οργανισμοί θα φιλοξενήσουν την E3 2023 στο παραδοσιακό τους σπίτι στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες, τo διάστημα 13-16 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Nintendo θα είναι απούσα μιας και δεν έχει πολύ υλικό να δείξει για φέτος, ενώ η Sony κρατάει σταθερή φιλοσοφία η οποία αναφέρει πως απλά θέλει να χαράξει την δικιά της πορεία μακριά από την έκθεση. Όσον αφορά την Microsoft και το XBOX, αυτή φαίνεται πως θα βρεθεί στο Los Angeles με δικιά της παρουσίαση, όχι όμως στα πλαίσια της Ε3. Βέβαια, η διοργανώτρια αρχή παλεύει με νύχια και με δόντια να ενταχθεί το XBOX στην έκθεση, ακόμη και δεν γίνει με τον πατροπαράδοτο τρόπο, δηλαδή κλασσική παρουσίαση όπως έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Η αλήθεια είναι, πως μιλάμε για ηχηρές απουσίες για ακόμη μία χρονιά και δυστυχώς δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα. Μακάρι να διαψευστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.