Αποκαλύφθηκε η δεύτερη ηθοποιός για το παιχνίδι-μυστήριο του Hideo Kojima

382

Ακόμη ένα στοιχείο για το επόμενο παιχνίδι του Hideo Kojima αποκαλύφθηκε! Πιο αναλυτικά θα δούμε την γνωστή αφίσα, που είχαμε δει πριν λίγο καιρό με την Elle Fanning να κρύβεται από πίσω.

EΠΙΣΗΜΟ: Η Elle Fanning είναι τελικά το γυναικείο πρόσωπο πίσω από το μυστήριο Teaser του νέου παιχνιδιού του Hideo Kojima

Τώρα αυτό το poster εμφανίζεται ξανά και μας παρουσιάζει την δεύτερη ηθοποιό που θα εμφανιστεί στο επερχόμενο τίτλο του γνωστού δημιουργού. Πρόκειται για την Shiori Kutsuna, γνωστή από τον ρόλο της ως Yukio στο Deadpool 2. Επίσης, έχει συμμετάσχει και σε παραγωγές παιχνιδιών όπως το Xenoblade Chronicles.

Ακόμη δε γνωρίζουμε φυσικά πιο είναι αυτό το μυστηριώδες παιχνίδι μιας και από όσο ξέρουμε, το Death Stranding 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη παρέα και ένα παιχνίδι σε συνεργασία με το XBOX το οποίο θα κάνει χρήση των cloud υποδομών της εταιρίας.

Τέλος, ο Hideo Kojima ανέφερε πως θα πρέπει να περιμένουμε και ένα τρίτο poster με ακόμη ένα γνώριμο πρόσωπο το οποίο θα έρθει με το ερώτημα ”How Come?”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.