Ανακοινώθηκε η Early Access έκδοση του πολλά υποσχόμενου Chernobylite

551

To The Farm 51 στούντιο από την Πολωνία, ανακοίνωσε και επίσημα πως το πολλά υποσχόμενο, science fiction survival horror Chernobylite, έρχεται σε early access με νέο υλικό.

Και αυτό χάρη στην gaming κοινότητα και τους χρηματοδότες του studio, όπου βοήθησαν την ομάδα να βγάλει εις πέρας αυτό το έργο. Πιο συγκεκριμένα, στην early access θα έχουμε την δυνατότητα να εξερευνήσουμε τον πυρηνικό σταθμό του Chernobyl και να βρούμε όλα τα σκοτεινά σημεία και μυστικά που κρύβει.

Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και άλλα μέρη που έμειναν στην ιστορία όπως μέρη από την κατεστραμμένη πόλη Pripyat, καθώς καθώς και το νηπιαγωγείο της πόλης Kopachi.

Η Early Access έκδοση θα εμπεριέχει 8 ώρες βασικού Story campaign. Οι κάτοχοι αυτής επίσης θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα μελλοντικά Updates τα οποία θα φέρουν νέες περιοχές, χαρακτήρες και ακόμη περισσότερα.

Τέλος, η closed alpha θα έρθει μόνο στους backers στις 17 Σεπτεμβρίου όπου θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν το παιχνίδι στο διάστημα ενός μήνα.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει κανονικά μέσα στο 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.