Έρχεται βροχή στο Mortal Kombat 11

566

Ενάμιση χρόνο μετά και το Mortal Kombat 11 συνεχίζει να αναβαθμίζεται και να διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου fighting game της σειράς και ίσως, των τελευταίων χρόνων! Μετά την αποκάλυψη του John Rambo πριν λίγες μέρες, και αφού είδαμε τα άλλα δύο μέλη του καινούριου Kombat Pack 2, νέο υλικό έρχεται να μας δείξει περισσότερα από τον αναβαθμισμένο Rain, που μαζί με την Milena θα αποτελέσουν το καινούριο τρίο.

Ο ημίθεος Rain, γιος του θεού Argus, προστάτη της Edenia (συμπατριώτης των Jade και Kitana), έχει τη δύναμη να χειριστεί νερό και αστραπές, να ανοίξει πύλες στη διάσταση ενός άγνωστου water realm, και να μετατραπεί σε νερό ώστε να αποφύγει επιθέσεις. Είναι εξοπλισμένος με ένα katar με τρεις λεπίδες, με το οποίο διεκδικά τη νίκη και τη θέση του στο πάνθεο της Edenia.

Στο gameplay video θα δείτε από πιο κοντινό πλάνο το αναβαθμισμένο παρουσιαστικό του Rain, μετά την απουσία του ως playable character στο MKX, τις κινήσεις του συμπεριλαμβανομένου του Fatal Blow του και φυσικά του Fatality (viewer discretion is advised!) Ο Rain θα είναι διαθέσιμο στις 17 Νοεμβρίου, με την αγορά του Mortal Kombat 11 Ultimate ή του Kombat Pack 2. Προπαραγγέλοντας το Mortal Kombat 11 Ultimate θα αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στο Mortal Kombat 11, Kombat Pack 1 και το Mortal Kombat 11: Aftermath Expansion, ενώ οποιοδήποτε preorder θα ανταμοιφθεί με το Time Warriors Skin Pack με νέα skins για τους Noob Saibot, Liu Kang και Skarlet. Για το Nintendo Switch τα preorders θα είναι διαθέσιμα από τις 22 Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.