Ο Δούρειος Ίππος μπαίνει στην αρένα των esports!

1878

Το CyprusGamer περήφανα ανακοινώνει τη σύσταση esport τμήματος, με την ονομασία Trojans. Στόχος μας η ενίσχυση της συμμετοχής στα επερχόμενα e-tournaments, η έμπρακτη προώθηση και ανάπτυξη της gaming σκηνής στην Κύπρο και Ελλάδα, και η συλλογή τροπαίων for the glory of Troy!! 😎Είμαστε super ενθουσιασμένοι γι αυτό το βήμα, και πάρα πολύ περήφανοι για το καταπληκτικό logo (credits: Stavros Paphitis aka Tzaa). Συνδυάζει τα χρώματα του CyprusGamer, την επιβλητική πανοπλία του Έκτορα, και το μεγαλειώδες TROJANS, σε ένα έμβλημα που δεν έχει να ζηλέψει από κανένα άλλο!

Αρχή θα κάνουμε με ομάδα για FIFA Pro Clubs για PS4, όπου 11 παίκτες με συγκεκριμένη θέση ο καθένας, ρίχνονται εναντίον άλλων ενδεκάδων σε online πρωταθλήματα, αρχής γενομένης το VGL – Virtual Gaming Leagues esports tournament. Οι Trojans έχουν εγγραφεί και θα συμμετέχουν στην επόμενη δίμηνη σεζόν του πρωταθλήματος, που θα αρχίσει το Νοέμβριο.

Η σύνθεση της ομάδας είναι ακόμη ελλιπής και προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να στείλουν μήνυμα στη σελίδα του CyprusGamer με τα στοιχεία τους (ηλικία, θέση στην ομάδα, PSN id). Απαραίτητα η κατοχή PS4, headset με μικρόφωνο, το FIFA20 και συνδρομή στο PlayStation Plus. Θα γίνουν trials που θα ανακοινωθούν σε κατοπινό σημείο, και οι επιλαχόντες θα πρέπει να προπονούνται και να συμμετέχουν στους προγραμματισμένους αγώνες του πρωταθλήματος. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε όσους ενδιαφέρονται. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και δυστυχώς δε θα μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλους όσους αιτηθούν.

Τους Σπαρτιάτες τους γνωρίζετε.
Τώρα θα μάθετε τους Trojans.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.