Μάθαμε πότε θα μας έρθει το The Lord of the Rings: Gollum… αν δεν καθυστερήσει ξανά!

170

Το The Lord of the Rings: Gollum δια χειρός Daedalic Entertainment, όπως λογικά γνωρίζετε έχει λάβει αρκετές καθυστερήσεις, με το παιχνίδι αρχικά να στοχεύει για κυκλοφορία το 2021.

Μετά από κάμποσο καιρό και το τελευταίο delay τον Σεπτέμβριο του 2022 η Nacon, η οποία έχει λάβει και το publishing του παιχνιδιού, ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα έρθει στο πρώτο μισό του οικονομικού έτους 2023-2024, κάτι το οποίο τυπικά σημαίνει πως το παιχνίδια θα έρθει μεταξύ Απριλίου και Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Όσον αφορά το ιστορικό πλαίσιο στο οποίο κινείται ο τίτλος, να πούμε πως ο Gollum έχει χάσει το δαχτυλίδι από τον Bilbo Baggins, και έτσι αποχωρεί από τα Misty Mountains. Θα φτάσει έως και το Mirkwood, το οποίο είναι το βασίλειο των ξωτικών του δάσους.

Θα χρησιμοποιήσει όλες του τις ικανότητες οι οποίες βασίζονται σε τομέα gameplay πολύ στο stealth κομμάτι ενώ θα χρειαστεί αρκετές φορές να τα βάλει και με τον άλλο του μισό εαυτό τον Sméagol. Εκεί οι παίκτες θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις που θα κρίνουν τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι, τονίζεται πως αποτελεί ένα cinematic-action-adventure εγχείρημα. Συνδυάζει stealth και parkour τα οποία κολλάνε άρρηκτα στη φύση του Gollum.

Το stealth κομμάτι όπως είναι προφανές θα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι αλλά δε θα λείπουν και οι μάχες σώμα με σώμα με διάφορα stealth combos. Μία άκρως ενδιαφέρουσα πληροφορία, είναι πως ενίοτε ο παίκτης θα πρέπει να διαλέξει στο εάν θα πράξει ως Gollum ή Smeagol!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.