Τεράστια αύξηση των παιχνιδιών The Last of Us λόγω της τηλεοπτικής σειράς!

189

Βρισκόμαστε ήδη στο σημείο, στο οποίο έχουν προβληθεί δύο επεισόδια για την τηλεοπτική σειρά The Last of Us, η οποία προβάλλεται στο HBO Max, με τα reviews τόσο των μέσων όσο και του απλού κόσμου να είναι διθυραμβικά.

Η σειρά όμως, φαίνεται πως βοήθησε ακόμη περισσότερο και τα παιχνίδια του πασίγνωστου και αγαπημένου αποκλειστικού francise της Sony και του PlayStation, και και σύμφωνα με τον Benji-Sales, ο οποίος είναι αναλυτής της βιομηχανίας και δραστηριοποιείται πολύ στο Twitter, τα παιχνίδια είδαν ραγδαία αύξηση πωλήσεων μετά την προβολή της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, το The Last of Us Part I, το οποίο είναι το remake του κλασσικού και αγαπημένου παιχνιδιού The Last of Us, το οποίο προς το παρόν κυκλοφορεί αποκλειστικά στο PlayStation 5 (στις 3 Μαρτίου έρχεται και σε PC), είδε αύξηση πωλήσεων της τάξεως του 238%! Επίσης, αυξήθηκαν και οι πωλήσεις του The Last of Us Remastered, μιας και οι πωλήσεις αυξήθηκαν 322% παρακαλώ!!!

Ποσοστά σχετικά με το The Last of Us Part II, δυστυχώς δεν έχουμε, αλλά όπως ανέφερε ο Benji-Sales, σίγουρα θα υπάρχουν και εκεί θετικά πρόσημα στα ποσοστά πωλήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.