Ανακοινώθηκε και επίσημα το WWE 2K23 – Ο John Cena θα κοσμεί το εξώφυλλο!

332

2K Games και Visual Concepts ανακοίνωσαν και επίσημα το WWE 2K23 το οποίο αναμένεται να έρθει σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One και PC μέσω Steam.

Για τον εορτασμό της 20ης επετείου του ως σούπερ σταρ του WWE, 16 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, σύμβολο του Χόλιγουντ, φιλάνθρωπος που σημείωσε ρεκόρ και παραγωγός του WWE 2K23 Executive Soundtrack, ο John Cena, θα εμφανίζεται στο εξώφυλλο κάθε έκδοσης του παιχνιδιού, με τρεις εντυπωσιακές πόζες με την υπογραφή του.

Το παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο Bad Bunny – ο κορυφαίος καλλιτέχνης της χρονιάς του Billboard και ένας από τους καλλιτέχνες με τον μεγαλύτερο αριθμό streams στον κόσμο για το 2022 – θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του στο WWE 2K.

Το WWE 2K23 θα φέρει αρκετά νέα features αλλά και ήδη γνωστά και αγαπημένα, όπως μίας νέας εκδοχής του 2K Showcase, καθώς και το αγαπημένο WarGames. Πρόκειται για έναν τύπο αγώνα όπου ομάδες των τριών ή των τεσσάρων έρχονται αντιμέτωπες. Θυμίζει λίγο το Survivor Series όπου εκεί βασικά ήταν πέντε.

Επιπλέον, οι θαυμαστές του παιχνιδιού μπορούν επίσης να περιμένουν ένα βαθύ ρόστερ από  WWE Superstars και Legends, συμπεριλαμβανομένων των Roman Reigns, “American Nightmare” Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, “Stone Cold” Steve Austin και πολλούς άλλους.

”Είναι χαρά μου να αφηγηθώ την ιστορία της καριέρας μου μέσω του WWE 2K23 Showcase” είπε ο John Cena. ”Η 2K έκανε φανταστική δουλειά καταγράφοντας και αναζωογονώντας το franchise του WWE 2K μέσω αυτής της ιδέας και είναι τιμή μου να κοσμήσω το εξώφυλλο του WWE 2K23”.

Το παιχνίδι θα διαθέτει τέσσερις εκδόσεις. Standard Edition, Cross-Gen Edition, Deluxe Edition και Icon Edition. Οι δύο special εκδόσεις, δηλαδή η Icon και Deluxe Edition, θα δώσουν τρεις μέρες early access στο παιχνίδι πριν την επίσημη κυκλοφορία η οποία έχει οριστεί για τις 17 Mαρτίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.