ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΝ

1108

Το σημερινό ματς ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Με ένα μακρινό σουτ από τον Gavriel και μια φάση του Legaki οι Τρώες έδειξαν ότι θα είχαν πολλές απαιτήσεις στο ματς ενάντια στον θεό Απόλλωνα.

Όμως κόντρα στην ροή του αγώνα η ομάδα μας δέχθηκε ένα γκολ που ούτε στο fifa δεν μπαίνει. Για ακόμη μια φορά ένα γκολ φέρνει τον αποσυντονισμό και χάνεται η ψυχραιμία των παικτών της Τροίας. Το δεύτερο κατά γκολ δεν αργεί να έρθει και 0-2 από το πουθενά.

Ο Απόλλωνας δείχνει να ελέγχει το παιχνίδι άλλα η ποιότητα στην ομάδα μας είναι δεδομένη, μια γλυκία σέντρα ο foudou τρομερή κεφαλιά από τον Legaki ο οποίος ηταν ο αποδέκτης και 1-2. Οι παίκτες έχουν πάρει τα πάνω τους και αρχίζει η πίεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Μια ωραία μπαλιά από τον Αντωνίου στον Gavriel ο οποίος δίνει από τα πλάγια πάσα παρε-βαλε στον Legaki, βούτυρο στο ψωμί του legaki και 2-2!

Η πίεση συνεχίζεται και φέρνει ένα πέναλτι για τους Τρώες, Pittaros στην εκτέλεση, πολύ καλή άλλα ο Γιακουμης ήταν εκεί που έπρεπε για να σώσει τον θεό Απόλλωνα από σίγουρη παραβίαση. Επόμενη φάση και κόρνερ για τους Τρώες που δεν έλεγαν να σταματήσουν να πιέζουν, εκτέλεση πάσα στον Gavriel ο οποίος με πολύ ωραία σέντρα βρίσκει τον Legaki, ωραίο στοπάρισμα με το στήθος, σουτ και γκολάρα για τον Legaki. Χατ τρικ για τον legaki και η μπάλα θα κοιμηθεί στο σπίτι του απόψε

3-2 το τελικό αποτέλεσμα και μεγάλη νίκη για τους CG TROJANS!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.