Η Ubisoft ακυρώνει το PvP battle arena Project Q που είχε ανακοινώσει πριν λίγους μήνες

293

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως η Ubisoft, ανακοίνωσε την έκτη κατά σειρά καθυστέρηση του Skull & Bones, καθώς και την ακύρωση τριών projects.

Σε άλλα νέα το Skull & Bones αναβάλλεται για έκτη φορά – Ακυρώνονται επίσης τρία παιχνίδια από την Ubisoft

Και όλα αυτά εν μέσω διάφορων οικονομικών προβλημάτων που φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Γαλλική εταιρία. Το κερασάκι στην τούρτα, φυσικά μπήκε με τα πρόσφατα νέα, τα οποία έχουν να κάνουν με την απεργία των εργαζομένων στην Ubisoft Paris, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στον μήνα.

”Καζάνι που βράζει” η Ubisoft – Εργαζόμενοι του Γαλλικού studio προχωρούν σε απεργεία!

Πριν λίγες ώρες μάθαμε ότι η Ubisoft ακυρώνει επίσης και το Project Q, το οποίο είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο του 2022. Το Project Q, ήταν ένας PvP battle arena τίτλος και συγκαταλέγεται μέσα στα τρία παιχνίδια που ακυρώθηκαν, όπως αναφέραμε πιο πάνω. Η επίσημη δήλωση της Ubisoft στο γνωστό ειδησεογραφικό site Eurogamer, ήταν:

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν θα υποστηρίζουμε πλέον την ανάπτυξη του Project Q προκειμένου να επικεντρωθούμε σε έργα προτεραιότητας, στα οποία ανακατανέμονται οι ομάδες μας.

Ενδιαφέρον θα ήταν να μάθουμε ποιοι ήταν οι άλλοι δύο τίτλοι οι οποίοι ”κόπηκαν”. Όπως και να έχει η Ubisoft βρίσκεται σε ένα αρκετά κακό φεγγάρι αυτή την στιγμή. Οι επόμενοι μήνες θα είναι αρκετά ενδιαφέρον.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.