”Καζάνι που βράζει” η Ubisoft – Εργαζόμενοι του Γαλλικού studio προχωρούν σε απεργεία!

252

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, η Ubisoft προχώρησε στην έκτη κατά σειρά καθυστέρηση κυκλοφορίας του Skull & Bones καθώς και την ακύρωση ακόμη τριών παιχνιδιών που δεν είχαν ανακοινωθεί. Παράλληλα, μάθαμε πως στα περί των οικονομικών της τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά.

Σε άλλα νέα το Skull & Bones αναβάλλεται για έκτη φορά – Ακυρώνονται επίσης τρία παιχνίδια από την Ubisoft

Έπειτα από αυτό, ο CEO της εταιρίας Yves Guillemot, έριξε κατά κάποιο τρόπο το μπαλάκι στους developers λέγοντας πως είναι στο χέρι των εργαζομένων να ανατρέχουν αυτή την κατάσταση και να αποδείξουν το πόσο ικανές και δυνατές είναι όλες οι ομάδες της Ubisoft.

Αυτές οι δηλώσεις φαίνεται πως ρίξανε αρκετό λάδι στην φωτιά τόσο, ώστε οι εργαζόμενοι της Ubisoft Paris να προχωρήσουν σε απεργεί, ενοχλημένοι από αυτές τις δηλώσεις του ”αφεντικού” τους. Τα αιτήματα των εργαζομένων, είναι να υπάρξει 10% αύξηση στους μισθούς, καλύτερες συνθήκες εργασίας και τέσσερις ημέρες εργασίας, επίσης.

https://twitter.com/SolInfoJeuVideo/status/1615263954955116546

Να πούμε πως η απεργία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου υπό την καθοδήγηση του Γαλλικού συνδικάτου εργαζομένων Solidaires Informatique. Στην παρούσα φάση, όπως εύλογα μπορείτε να καταλάβετε αυτή η απεργία αφορά μόνο το studio του Παρισιού, και όχι όλα τα άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.