ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα έρθει τελικά το Red Dead Redemption 2 σε PC;

Στο πλαίσιο της οικονομικής συνδιάσκεψης όπου πραγματοποίησε η Take-Two Interactive, εκτός των άλλων ο πρόεδρος της εταιρίας Karl Slatoff μίλησε σχετικά με την πλατφόρμα των PCs και πως η ίδια η εταιρία αντιμετωπίζει το κοινό αυτής.

Ο Slatoff είπε πως σε κάθε παιχνίδι η εταιρία υπολογίζει τα PCs. Ως παράδειγμα έδωσε τα Civilization και XCOM τα οποία όπως είπε ταιριάζουν περισσότερο ως αποκλειστικοί τίτλοι σε PC, ενώ οι υπόλοιποι τίτλοι όχι και τόσο, για αυτό και η στάση της εταιρίας από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλάζει.

Επίσης, ο ίδιος παραδέχτηκε πως η αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι αρκετά καλή και μεγαλώνει μέρα με την μέρα, κάτι το οποίο δεν περνά απαρατήρητο από την Take-Two.

Φυσικά, υπήρξε και κουβέντα για το Red Dead Redemption 2, και εάν αυτό τελικά θα έρθει  σε PC. Ο Strauss Zelnick, CEO της Take-Two δεν προέβη σε κάποια απάντηση ρίχνοντας το μπαλάκι στην Rockstar, και λέγοντας πως οποιοδήποτε νέο θα το μάθουμε από την ίδια την Rockstar.

Οπότε περιμένουμε για ότι νεότερο γνωρίζοντας πως το παιχνίδι θα έρθει σε PS4 και Xbox One μέσα στο 2018.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Geo

Τhe story of my life? It all started when i met Max Payne at the age of seven... The rest is a beautiful fairy tale! And of course PC MANIAC!

Check Also

Διαθέσιμη η πέμπτη σεζόν του Fortnite

Η Epic Games, ανακοίνωσε και επίσημα την έλευση της πέμπτης σεζόν για το Fortnite. Πολλές ...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.