Αυτά είναι τα πρώτα αποκλειστικά παιχνίδια του XBOX που έρχονται σε άλλες κονσόλες – Τελικά γίνεται multiplatform το XBOX;

245

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Microsoft, θα παρουσίαζε το μέλλον του XBOX σε ένα σχετικό podcast, το οποίο πραγματοποίησε πριν λίγες ώρες. 

Το μέλλον του XBOX αποκαλύπτεται στις 15 Φεβρουαρίου και επίσημα!

Αρχικά, έγινε ξεκάθαρο πως η πολιτική της εταιρίας για την ώρα δεν πρόκειται να αλλάξει εντελώς, όσον αφορά την πορεία που θα κινηθεί με τα παιχνίδια. Όμως! Παρόλο που τονίστηκε αυτό, ανακοινώθηκαν παιχνίδια, αποκλειστικά του XBOX τα οποία θα έρθουν και σε άλλες κονσόλες!

Ο Phil Spencer λοιπόν, στο πλαίσιο του podcast ανέφερε πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του XBOX θα έρθουν και σε άλλες κονσόλες δίχως να αναφέρει ποια είναι αυτά. Όπως τόνισε, αυτή η κίνηση είναι μία δοκιμή που αφορά επιχειρηματικούς σκοπούς. Τώρα τα παιχνίδια που ακούγονται εντόνως, είναι αυτά που αναφέρονται και στα περισσότερα leaks. Ο λόγος για τα Hi-Fi Rush, Sea of Thieves, Pentiment και Grounded.

Επί προσθέτως, ξεκαθαρίστηκε πως το Starfield καθώς και το επερχόμενο Indiana Jones παιχνίδι θα παραμείνουν αποκλειστικότητες του XBOX. Στο τέλος όμως, άφησε μία αιχμή, αναφέροντας ότι στόχος του XBOX, είναι να γίνει ακόμη μεγαλύτερο ενώ παράλληλα σκοπεύει να εκμεταλλευτεί το κοινό και τους παίκτες των υπόλοιπων πλατφορμών για να μεγαλώσει ακόμη πιο πολύ τα franchises του.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο από το ”XBOX Bussiness Updates” podcast: 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.