Το κακό συνεχίζεται – Μαζικές απολύσεις στην Supermassive Games του Until Dawn και The Dark Pictures Anthology

133

Δυστυχώς οι μαζικές απολύσεις στα gaming studios, έχουν γίνει μία δυσάρεστη ρουτίνα.

Αυτή την φορά, τα κακά νέα, έρχονται από την Supermassive Games, του studio πίσω από πασίγνωστους και αγαπημένους interactive horror τίτλους, όπως το Until Dawn, την horror ανθολογία The Dark Pictures και το πιο πρόσφατο The Quarry. Αρχικά, οι φήμες έκαναν λόγο, για την απόλυση συνολικά 90 ατόμων, από το Βρετανικό studio, κάτι το οποίο ήρθε στην ουσία και επιβεβαίωσε και η ίδια η ομάδα μέσω μίας επίσημης δήλωσης στο X:

Δεν αποτελεί μυστικό ότι η βιομηχανία παιχνιδιών επί του παρόντος αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις και δυστυχώς δεν υπάρχει ανοσία σε αυτή την κατάσταση.

Μετά από αρκετή συζήτηση και βαθιά λύπη, η Supermassive Games, προβαίνει σε μία αναδιοργάνωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπούμε σε μία περίοδο διαβούλευσης η οποία αναμένουμε θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια ορισμένων συναδέλφων μας.

Αυτή δεν είναι μία απόφαση που έχει ληφθεί ”ελαφρά” και οι προσπάθειες για να αποφευχθεί αυτό το αποτέλεσμα ήταν πολλές.

Είμαστε όλοι αρκετά ενήμεροι για το πόσο ανησυχητική και δύσκολη θα είναι αυτή η διαδικασία για όλους τους εργαζόμενους μας και θα δουλέψουμε στενά όλοι οι εμπλεκόμενοι για να εξασφαλίσουμε την διεξαγωγή της εν λόγω διαδικασίας όσο το δυνατόν πιο σεβαστά και συμπονετικά.

Δεσμευόμαστε να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στις δυνάμεις του πυρήνα μας και οι επερχόμενοι τίτλοι να εξασφαλίσουν την συνεχιζόμενη βιωσιμότητα της εταιρίας

ανέφερε η Supermassive Games.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Supermassive Games, έχει ανακοινώσει ήδη τρία παιχνίδια τα οποία γνωρίζουμε πως θα έρθουν. Το ένα είναι η ολόφρεσκη έκδοση του Until Dawn σε PC και PS5 μέσα στο 2024, το The Casting of Frank Stone, ένας single-player τίτλος, στο σύμπαν του Dead by Daylight σε συνεργασία με την Behaviour Interactive καθώς και το Little Nightmares 3.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.