Στους πρώτους μήνες του 2024 αναμένεται ο Open-World Star Wars τίτλος της Ubisoft (ΦΗΜΗ)

873

Mία νέα αναφορά από το ειδησεογραφικό μέσο Kotaku, αναφέρει πως ο open-world Star Wars τίτλος της Ubisoft, με κωδική ονομασία ”Project Helix” ενδεχομένως να έρθει στις αρχές του 2024.

Η αναφορά λέει ότι το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί επί του παρόντος να κυκλοφορήσει το τρέχων το οικονομικό έτος (Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024) και είναι το ”επόμενο μεγάλο παιχνίδι” που ανέφερε η Ubisoft, στην τελευταία αναφορά των οικονομικών της αποτελεσμάτων. Ωστόσο, σύμφωνα με την έκθεση, οι πηγές του Kotaku πιστεύουν ότι ο τρέχων στόχος του οικονομικού έτους είναι πιθανώς αρκετά φιλόδοξος και ο τίτλος πιθανότατα θα έρθει στο επόμενο έτος (Απρίλιος 2024 έως Μάρτιο 2025).

Εάν όντως ισχύει, σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να περιμένουμε να δούμε κάποια μορφή ανακοίνωσης στη φετινό Ubisoft Forward.

Το Insider Gaming, το site του πασίγνωστου insider Tom Henderson, επικοινώνησε με τις πηγές του, οι οποίες μπόρεσαν να επαληθεύσουν ότι ο τίτλος όντως ονομάζεται Project Helix, αλλά δεν μπόρεσε να επαληθεύσει την αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Nα πούμε, πως ο τίτλος θα έρθει από την Ubisoft Massive, δημιουργό ομάδα του The Division franchise.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.