Η Nintendo ανακοίνωσε και επίσημα την ταινία The Legend of Zelda παρέα με την Sony!!!

1114

Η Nintendo στα πλαίσια ανακοίνωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων, στους επενδυτές της ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μία live-action The Legend of Zelda ταινία, κάτι το οποίο περίμεναν διακαώς όλοι οι fans του παιχνιδιού.

Η παραγωγή της ταινίας θα γίνει σε συνεργασία με την Sony ενώ παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Shigeru Miyamoto παρέα με τον Avi Arad, πρόεδρο της Arad Productions και πρώην ιδρυτή και CEO των Marvel Studios.

Ο Arad, έχει λάβει ”πίστωση” ως παραγωγός για πολλές επιτυχημένες ταινίες μέσα στα χρόνια, με το πιο πρόσφατο έργο του να είναι τα Spider-Man: Across the Spider-Verse, Into the Spider-Verse, No Way Home, Far From Home και Homecoming. Έχει εργαστεί σε ταινίες που αναμένεται να έρθουν τον επόμενο καιρό, όπως η επίσημη ταινία Borderlands και Kraven the Hunter.

Ο σκηνοθέτης του Maze Runner, Wes Ball θα αναλάβει τον ρόλο του σκηνοθέτη και η Sony Pictures Entertainment θα αναλάβει τη διανομή στους κινηματογράφους εκτός φυσικά της συγχρηματοδότησης που θα υπάρξει παρέα με την ίδια την Nintendo. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ”Deadline Hollywood”, αναφέρεται ότι ο Derek Connolly, συγγραφέας του Jurassic World, θα είναι αυτός ο οποίος θα γράψει το σενάριο.

Αν και το δελτίο τύπου δείχνει ότι η ανάπτυξη μόλις ξεκίνησε, ένα ιδιαίτερο tweet στο X, από τον Miyamoto, αναφέρει πως το prokect βρίσκεται στα σκαριά υπό κάποια μορφή (άγνωστο το πως), εδώ και αρκετά χρόνια.

Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες στους επόμενους μήνες!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.