Η Take-Two Interactive, μαμά εταιρία της Rockstar Games (GTA) προχωρά σε απολύσεις και ακυρώσεις παιχνιδιών!

194

Εεε καλά τώρα η Take-Two, δεν θα έμπαινε στο ”πάρτι” των απολύσεων;

H μαμά εταιρία της Rockstar Games, των GTA παιχνιδιών και φυσικά του επερχόμενου GTA 6, ανακοίνωσε πως πρόκειται να απολύσει το 5% του συνολικού προσωπικού της, το οποίο αντιστοιχεί σε περίπου 600 υπαλλήλους, με βάση πάντα τη μέτρηση που είχε γίνει τον Μάρτιο του 2023 και η οποία κατέληγε να απαριθμεί 11.580 υπαλλήλους.

Σύμφωνα με τον εκδότη του GTA, η κίνηση αυτή γίνεται για να εξοικονομηθούν περίπου 165 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Η κίνηση που έχει ήδη εγκριθεί από το διοικητικό της συμβούλιο καλεί επίσης την εταιρεία να βρει περισσότερη ”αποτελεσματικότητα” σε όλες τις δραστηριότητές της προκειμένου να ενισχύσει τα περιθώρια κέρδους.

Το 2025, ο εκδότης θα κυκλοφορήσει αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό παιχνίδι του, το Grand Theft Auto 6, το οποίο αναμένεται να αποφέρει έσοδα δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εταιρεία. Ο προκάτοχός του, το Grand Theft Auto 5, πούλησε 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε σε μόλις λίγες ημέρες.

Επί προσθέτως, μαθαίνουμε πως ακυρώνονται πολλαπλά projects τα οποία βρίσκονταν υπό ανάπτυξη, έρμαιο φυσικά αυτών των απολύσεων. 

Η Take-Two Interactive αναμένει ότι οι αλλαγές θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.