Όλα όσα είδαμε στο Silent Hill Transmission

50

Λίγη ώρα μετά την διεξαγωγή του State of Play, στο οποίο μάθαμε και επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Silent Hill 2 Remake και παράλληλα είδαμε νέα gameplay πλάνα, ακολούθησε και στο special event της Konami, αφιερωμένο στο Silent Hill.

Επιτέλους έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Silent Hill 2 Remake παρέα με νέα Gameplay πλάνα!

SILENT HILL 2 REMAKE

Αρχίζοντας, να αναφέρουμε πως η εταιρία μας έδειξε ένα εκτεταμένο Gameplay Trailer από το Silent Hill 2 Remake, με πολλά περισσότερα πλάνα, σε σχέση με αυτό που είδαμε στο State of Play, το οποίο αγγίζει τα 14 λεπτά. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω, παρέα με ένα trailer στο οποίο θα γνωρίσουμε το cast του παιχνιδιού:

Επίσης, ανακοινώθηκε και η Deluxe Edition του παιχνιδιού, η οποία θα δίνει πρόσβαση στο παιχνίδι, από τις 6 Οκτωβρίου, δηλαδή δύο ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία. Επίσης, θα εμπεριέχεται στην εν λόγω έκδοση, έναν digital artbook, το soundtrack δια χειρός του εμβληματικού Akira Yamaoka και μερικά cosmetics για τον τίτλο. Tα συγκεκριμένα cosmetics, θα δοθούν μόνο στα pre-orders (εκτός του pyramid head mask).

Όσοι κάνουν pre-order είτε την απλή έκδοση είτε την deluxe, θα λάβουν, τα παρακάτω cosmetics, με το Robbie the Rabbit Mask, να δίνεται αποκλειστικά σε PS5.

Τέλος, η αγορά και όχι η προ-παραγγελία της Deluxe, θα δίνει τα παρακάτω:

RETURN TO SILENT HILL

Η Konami, μοιράστηκε μαζί μας, και την πρώτη εικόνα, από το Return to Silent Hill, την νέα ταινία, την οποία υπογράφει ο Christophe Gans. Ενδεχομένως πολλοί θα τον θυμάστε από το Silent Hill του 2006 όπου πάλι είχε σκηνοθετήσει. Το σενάριο, γράφει παρέα με τους Sandra Vo-Anh και William Josef Schneide.

Η ταινία αποτελεί ένα reboot της σειράς, στο πλαίσιο των ταινιών που κυκλοφόρησαν, όμως πατάει πάνω στο Silent Hill 2. Τον ρόλο του James, έχει αναλάβει ο Jeremy Irvine ενώ τον ρόλο της Mary, η Hannah Emily Anderson.

Δυστυχώς, δεν μας δόθηκε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μπορείτε να δείτε τις πρώτες εικόνες παρακάτω μαζί με ένα behind the scenes trailer:

Δυστυχώς, δεν είδαμε οτιδήποτε από τα άλλα Projects που τρέχουν, δηλαδή τα Silent Hill f και Silent Hill: Townfall. Μπορείτε να δείτε, όλο το Silent Hill Tranmission show παρακάτω:

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.