Η Sony, ανακοίνωσε και επίσημα τα πρώτα PlayStation Plus παιχνίδια του 2025, για όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας σε όλες τις βαθμίδες (Essential, Extra και Premium).
Από τις 7 Ιανουαρίου λοιπόν, όλοι οι συνδρομητές θα μπορούν να παίξουν τρία νέα παιχνίδια:
Το πρώτο, είναι το Suicide Squad: Kill the Justice League, ο πιο πρόσφατος τίτλος της Rocksteady, των Batman Arkham παιχνιδιών. Ο τίτλος, ο οποίος λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Batman, δεν κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των παικτών, αποτελώντας μία εμπορική απογοήτευση.
Το δεύτερο, είναι το Need for Speed Hot Pursuit Remastered, η οποία προφανώς και είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του κλασσικού racing τίτλους της ΕΑ, με νέο οπτικό τομέα, υποστήριξη μεγαλύτερων αναλύσεων και ακόμη περισσότερα.
Το τελευταίο παιχνίδι, είναι το The Stanley Parable: Ultra Deluxe. Πρόκειται για ένα first person exploration παιχνίδι, με εξαιρετικές κριτικές!
Και τα τρία παιχνίδια, θα είναι διαθέσιμα μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου, ώστε να τα βάλετε στην βιβλιοθήκη σας.