Νέες απολύσεις στο εσωτερικό των PlayStation Studios – ”Κόβεται” προσωπικό από την ομάδα του LittleBigPlanet

160

Δυστυχώς το ντόμινο απολύσεων στο εσωτερικό των PlayStation Studios, συνεχίζεται και αυτή την φορά, χτυπά την Media Molecule, δημιουργό ομάδα του LittleBigPlanet και του Dreams.

Περίπου το 15-20% των εργαζομένων του Βρετανικού studio, πρόκειται να χάσει την δουλειά του. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 20 εργαζόμενους, μιας και η ομάδα αριθμεί 135 άτομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του studio:

Η Media Molecule πραγματοποίησε σημαντικές στρατηγικές αλλαγές κατά την διάρκεια του περασμένου έτους, συμπεριλαμβανομένης της μετατόπισης της εστίασής μας από το Dreams, σε ένα νέο project. Έπρεπε να πάρουμε την δύσκολη απόφαση να ξεκινήσουμε την διαδικασία διαβούλευσης για τα μέλη της ομάδας μας, εντός ορισμένων τμημάτων του studio. Αυτή είναι μία δύσκολη στιγμή για τα άτομα που επηρεάστηκαν από αυτό αλλά και για το studio συνολικά.

Κάθε ρόλος που έχει τεθεί σε αυτόν τον κίνδυνο παραδίδεται από κάποιον που έχει συνεισφέρει κάτι ιδιαίτερο στην Media Molecule. Θα διασφαλίσουμε ότι αυτοί που επηρεάζονται θα λάβουν την καλύτερη υποστήριξη που μπορούμε να παρέχουμε κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Θα συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την κοινότητα του Dreams, για το άμεσο μέλλον, και θα σας ειδοποιήσουμε για τα μελλοντικά μας πλάνα, αργότερα.

Ευχόμαστε όλοι οι developers να βρουν σύντομα νέα επαγγελματική στέγη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.