Το PlayStation 5 Pro θα έρθει μέσα στο 2024 – Η Sony θέλει να ετοιμάσει το έδαφος για το GTA 6!

728

Οι φήμες περί PlayStation 5 Pro, καλά κρατούν εδώ και πάρα πολλούς μήνες, και ήδη από πέρυσι, πολλοί insiders και leakers ανέφεραν πως η Sony, ετοιμάζει να φέρει την αναβαθμισμένη έκδοση του PlayStation 5, μέσα στο 2024.

Πρόσφατα η Sony, ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα και λόγω αυτού το πασίγνωστο τηλεοπτικό κανάλι CNBC, προέβη σε σχετικό ρεπορτάζ μιλώντας με διάφορους αναλυτές της βιομηχανίας.

Μία από τις πολλές απόψεις που ακούστηκαν, ήταν αυτή του Serkan Toto, CEO της Kantan Games, ο οποίος ανέφερε, ότι ”υπάρχει η κοινή γνώμη εντός της βιομηχανίας πως η Sony ετοιμάζει να φέρει το PS5 Pro μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2024. Πρέπει να διασφαλίσει πως θα έχει ένα πολύ καλό και σπουδαίο hardware ώστε να καταφέρει να υποστηρίξει το GTA VI που θα έρθει το 2025, μία κυκλοφορίας που θα αποτελέσει μία ένεση τόνωσης για όλη την βιομηχανία”, είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ απόψεις ακούστηκαν για το πόσο μπορεί να κοστίζει μία τέτοια κονσόλα. Αυτή την άποψη διατύπωσε ο επικεφαλής της εταιρίας Omdia, George Jijiashvili, ο οποίος στάθηκε σε αυτά που είχε πει η Sony, κατά την ανακοίνωση των πρόσφατων οικονομικών της αποτελεσμάτων περί πωλήσεων του PS5, όπου είχε αναφέρει πως θέλει να υπάρξει βελτιστοποίηση των πωλήσεων με μεγαλύτερη έμφαση στην ισορροπία των κερδών. Άρα καταλήγουμε σίγουρα στο συμπέρασμα, πως το PS5 θα παραμείνει στα €549 και σίγουρα το PS5 Pro (προφανώς, μιας και μιλάμε για καλύτερο hardware) θα είναι πιο ακριβό. Το πόσο πιο ακριβό θα είναι δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμη, αλλά δεν νομίζουμε να είναι κάτω από τα 700€.

Όπως ανέφερε ο Jijiashvili, ”η Sony θα λανσάρει το PS5 Pro, αλλά θα συνεχίσει να έχει μειωμένες πωλήσεις στο hardware της από χρονιά σε χρονιά”.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τις μας επιφυλάσσει το μέλλον!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.