Οι φήμες για τα Exclusives του XBOX οργιάζουν και αυτό ανακοίνωσε νέο Event ”για το μέλλον του”!!!

218

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Microsoft και του XBOX τις τελευταίες ώρες, μιας και οι φήμες είναι αλλεπάλληλες και αφορούν την νέα στρατηγική της Microsoft, να φέρει όλους του αποκλειστικούς τίτλους της παντού, σταματώντας πρακτικά να έχει XBOX exclusives και δίνοντας όλα της τα παιχνίδια παντού ακόμη και στο PlayStation 5! Και ναι, μιλάμε ακόμη και για τεράστια franchises, που σημάδεψαν την ιστορία του XBOX και αποτελούν λόγο για να έχει κάποιος μία κονσόλα XBOX, όπως το Gears of War και το HALO! Δείτε τα σχετικά μας άρθρα παρακάτω:

ΦΗΜΗ ΒΟΜΒΑ! Τέλος τα αποκλειστικά παιχνίδια του XBOX, γίνεται multiplatform! Starfield και HALO σε PS5;!

Aκόμη μία τεράστια αποκλειστικότητα του XBOX φαίνεται πως θα έρθει σε PS5!

Και καθώς ο χαμός ακόμη μαίνεται, το αφεντικό του XBOX, ο Phil Spencer, μέσω X, προχώρησε σε μία δημοσίευση-ανακοίνωση, η οποία μάλλον μας προετοιμάζει για τα παραπάνω! Την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρξει ένα event ή όπως το ονομάζει πιο συγκεκριμένα ”business update event” στο οποίο θα μας παρουσιαστεί το ”μέλλον του XBOX”.

Ο Spencer έγραψε αναλυτικά:

Σας ακούμε και σας καταλαβαίνουμε. Σχεδιάζουμε ένα ενημερωτικό event που αφορά τις επιχειρηματικές μας κινήσεις για την επόμενη εβδομάδα και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες για το όραμά μας και το μέλλον του XBOX. Μείνετε συντονισμένοι.

Φήμες αναφέρουν, πως αρχικά η Microsoft σκόπευε να διεξάγει αυτό το event στα τέλη του μήνα, αλλά ο ντόρος και ο χαμός που προκλήθηκε μέσω των leaks και των αναφορών την ανάγκασαν να το επισπεύσει. Ο χαμός ήταν τόσο μεγάλος και οι αντιδράσεις πάρα πολλές, που οι fans του XBOX εξαπέλυαν απειλές σε στελέχη του XBOX ακόμη και στον ίδιο τον Spencer στα social media.

Περιμένουμε να δούμε εάν όλα τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν, αλλά όπου υπάρχει καπνός…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.