Το Nintendo Switch 2 θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο με κυκλοφορία το 2024 αναφέρουν οι τελευταίες φήμες!

2177

Μάλλον βρισκόμαστε πάρα πολύ κοντά στην πολυπόθητη ανακοίνωση, του διάδοχου του Nintendo Switch, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές.

Αυτές οι αναφορές-φήμες, έρχονται από το πιο πρόσφατο podcast του αξιόπιστου insider Nate the Hate, όπου στο εν λόγω επεισόδιο είχε παρέα του και τον John Linneman τον ειδικό τεχνικό του Digital Foundry. Σε αυτό αναφέρθηκε, μία πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης του Nintendo Switch 2, για τον Μάρτιο. 

Το podcast διαρκεί πάνω από μία ώρα και δεν είναι ξεκάθαρο αν ακριβώς η πρόβλεψη του Μαρτίου βασίζεται σε γνώση έγκυρων πληροφοριών, στην οποία σίγουρα συμμετείχαν και οι δύο, ή απλά σε εικασίες. Ωστόσο, αναφέρουν πως ο μεν Nate the Hate, πατάει πάνω σε πηγές που έχει από την Ιαπωνία ενώ ο Linneman σε πληροφορίες που άκουσε από ανώνυμες πηγές.

Μια αποκάλυψη κάποια στιγμή μετά την κυκλοφορία του Princess Peach: Showtime! φαίνεται η προφανής εικασία – καθώς αυτό είναι το τελευταίο σημαντικό Nintendo Switch παιχνίδι εκτός από τα remasters που έρχονται. Οι πωλήσεις του Switch θα μειωθούν απότομα μόλις ανακοινωθεί μια νέα κονσόλα, αλλά οι πωλήσεις Hardware πέφτουν μετά το Πάσχα (που φέτος είναι τέλη Απριλίου-αρχές Μάη) μέχρι να αυξηθούν ξανά ενόψει των Χριστουγέννων. Έτσι, κάπου ανάμεσα στα τέλη Μαρτίου και τα τέλη του καλοκαιριού είναι η προφανής στιγμή για τη Nintendo να κάνει την αποκάλυψή της.

Όπως αναφέρεται στο podcast, η αρχική ανακοίνωση μπορεί να είναι πολύ σύντομη. Για το Wii ήταν απλώς ένα δελτίο τύπου, για το Switch ήταν μια lifestyle διαφήμιση μέσω σχετικού βίντεο. Το podcast αναφέρει επίσης ότι το GDC (Game Developers Conference) θα διεξαχθεί τον Μάρτιο, κάτι το οποίο θα αποτελέσει μια χρήσιμη ευκαιρία για τη Nintendo να δείξει το νέο υλικό σε προγραμματιστές από όλο τον κόσμο. Προβλέπεται επίσης ότι θα υπάρξει μια περίοδος cross-gen το 2025, με περισσότερους πρωτότυπους τίτλους ή/και remasters για το υπάρχον Switch. Αυτή η περίοδος μπορεί να διαρκέσει σχετικά πολύ, καθώς, όπως φημολογείται εδώ και πολύ καιρό, η νέα κονσόλα αναμένεται να είναι πλήρως backwards compatible!

Τέλος, όσον αφορά το Nintendo Direct το οποίο φημολογείται ότι θα διεξαχθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Nate the Hate, αναφέρει ότι σε αυτό θα δούμε μία επίδειξη από third-party παιχνίδια και τίποτα που να αφορά την νέα κονσόλα.

Φαίνεται πάντως πως βρισκόμαστε πάρα πολύ κοντά σε μία επικείμενη ανακοίνωση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.