Διαρροή ημερομηνίας, εικόνων και χαρακτηριστικών για το νέο XBOX Series X!!!

355

Ακόμη περισσότερα στοιχεία, από το δικαστήριο της Microsoft με το FTC, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μετά το θέμα, που αφορούσε το The Elder Scrolls 6 (δείτε παρακάτω), σειρά έχει να μάθουμε για το νέο hardware της Microsoft.

Θα έρθει τελικά το The Elder Scrolls 6 στο PS5; Μάθαμε πότε περίπου πρέπει να το περιμένουμε

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Verge και του δημοσιογράφου Tom Warren, δόθηκε μία νέα εικόνα από ένα ολόφρεσκο XBOX Series X μοντέλο, με ανανεωμένο σχεδιασμό και δίχως καθόλου μέσω ανάγνωσης δίσκου. Αυτό σημαίνει πως θα μπορεί να αναπαράξει μόνο digital περιεχόμενο.

Η νέα κονσόλα θα έχει 2TB αποθηκευτικού χώρου και ένα άκρως ανανεωμένο χειριστήριο με modular thumbsticks. Στα ενδότερα της κονσόλας, δεν θα αλλάξουν πολλά, όσον αφορά την επεξεργαστική ισχύ, μιας και θα έρθει με ακριβώς τα ίδια teraFLOPS που έχει και το υφιστάμενο Series X. Το κόστος του ”Brooklin”, όπως είναι η κωδική του ονομασία, θα βρίσκεται στα $499, και θα έρθει τον Νοέμβριο του 2024.

Τέλος, στα σχετικά έγγραφα που κυκλοφόρησαν, ειπώθηκε πως θα υπάρξει και μία σχετική ανανέωση στο XBOX Series S, το οποίο μάλιστα θα συνοδεύεται από το ανανεωμένο χειριστήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.